Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Robimy salon, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Robimy salon

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • domowadama 19 kwi 2013, 22:03
    wonsowaty napisał:Polecam do sypialni jakieś doniczki z technorattanu na rattanart można zamówić w różnych wymiarach i kolorach uśmiech polecam uśmiech
    Ja sama kupiłam do salonu trzy doniczki od nich. Fakt cena była ogromna ale doniczki są wspaniałe przymrużenie oka
  • Brooks 20 kwi 2013, 13:12
    klikor napisał:Jeszcze rozmiar tv czy wie ktoś jak obliczyć orientacyjnie rozmiar aby był odpowiedni.
    Co rozumiesz przez odpowiedni rozmiar i co chcesz liczyć? Sprawdź w specyfikacji rozmiar i tyle. Chyba, że oczekujesz porady, jak duży telewizor kupić, wtedy odpowiem - taki na jaki Cię stać i taki, jaki Ci się zmieści. Po spełnieniu tych dwóch warunków pewnie warto zainwestować w największy możliwy. Chyba, że rzadko oglądasz TV, wtedy nie kupuj wcale tylko przerzuć się na komputer uśmiech
  • zylek 4 lip 2013, 12:36
    Obojętnie które pomieszczenie remontujecie, zawsze starajcie się szukać wyposażenia rozsądnie, choćby w necie. Tutaj znaleźliśmy w zasadzie wszystko czego potrzebowaliśmy do łazienki za dwa razy mniej. Analogicznie można szukać każdego innego wyposażenia ;-)
  • biokin 4 lip 2013, 13:47
    No właśnie, w takich kwestiach jak urządzanie salonu, trudno, żeby kto doradzał, każdy ma własne wyczucie stylu i musisz na sobie polegać, albo skonsultować się z projektantem. Na pewno dla mnie ważną kwestią było także oświetlenie, wybierałem żarówki LED-owe np. żeby światło było ciepłe i nie raziło po oczach.
  • erykit 10 lip 2013, 12:44
    Właśnie kupiłam jedno z nieruchomości Wejherowo i chcę w salonie na ścianie umieścić fototapetę z Nowym Jorkiem w nocy. Znalazłam już firmę ale zastanawiam się nad tym czy nie będzie za ciemno w salonie.. Może warto wybrać jakąś inną fototapetę. Co o tym myślicie? Macie takie fototapety w salonie?
  • fleszyn 10 lip 2013, 14:58
    Jeśli remontujecie mieszkanie mogę polecić Wam bardzo fajne miejsce w którym można zamówić dobre meble zamawiałam tam mebelki do swojego mieszkania i jestem bardzo zadowolona przymrużenie oka Prezentują się świetnie.
    Początkowo bałam się zamawiania przez internet ale nie było czego przymrużenie oka
  • pollen2 15 lip 2013, 9:56
    karol_557 napisał:Znalazłem fajny pomysł na salon z kuchnią
    jak wam się podoba ?
    Mi się podoba, dość nowocześnie, ale nie za bardzo. Ogólnie w porządku.

• sloneczko9 23 paź 2013, 17:35
    A zastanawialiście się może jak ubarwić wnętrza ? uśmiech
    Można to zrobić za pomocą fajnych dekoracji,. Sama ostatnio zamawiałam je w sklepie z dekoracjami brw: Mają tam bardzo duży wybór fajnych bibelocików. Moją pasją jest dekorowanie tak więc praktycznie co miesiąc zamawiam tam coś nowego i ciekawego.
  • majesty15 23 paź 2013, 19:07
    A może ktoś mi odpowiedzieć na jedno pytanie. Mam w solanie kominek który opalam drewnem, ale szukam jakiegoś innego materiału opałowego, drewno jednak jest trochę trudno składować szczególnie jak się ma mało piwnice. Ktoś podsunie jakiś pomysł ?
  • Kasandra2013 25 paź 2013, 10:06
    Robimy salon i zaczynamy od ? Właśnie najlepiej zacząć od wystroju okna - można tutaj zastosować gotowe firanki najlepiej długie tak, aby optycznie zwiększyć nasz salon.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum