Proponuję zajrzeć do branżowych katalogów firm z Dolnośląskiego. Myślę, że w zakresie obórki skrawaniem na pewno coś znajdziesz. Co do firmy sumel, niestety nie znam.
Witam, w naszym regionie jest mnóstwo narzędziowni, które oferują swoje usługi. Musisz próbować, najlepiej bezpośrednio porozmawiać nt. danego tematu. Sumel wykonywał dla mnie jedną robotę, muszę powiedzieć, że są bardzo konkretni - co jest dla mnie bardzo ważne. Terminy dostawy są OK. Jakość wykonania bez zastrzeżeń.
Dzięki za pomoc. A mogę wiedzieć jak przebiegała współpraca z firmą sumel? Z poprzednią firmą problemem był głównie czas realizacji zamówienia. Nic nigdy nie było na czas a na tym nam najbardziej zależy...
Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Zleciliśmy im wykonanie między innymi toczenie śrub specjalnych z powierzchnią pasowaną czy gięcie blach. Nie mam co do firmy Sumel żadnych zastrzeżeń.
Owszem. Pierwsze zlecenie za nami. Jesteśmy zadowoleni z jakości wykonanej pracy oraz przede wszystkim dotrzymanego terminu na czym nam bardzo zależało.