-
Cześć,
Planuję kupić nowe piece do pizzy i zastanawiam się na jakie postawić do swojej restauracji. Czy Resto Quality będą odpowiednią opcją?
-
-
Jest dużo modeli pieców do pizzy od Resto Quality, więc to też zależy jaki konkretnie chcesz, ale tak ogólnie rzecz biorąc to są to dobre piece i z tego co mi wiadomo to wiele osób prowadzących biznes gastronomiczny je sobie chwali. Do tego dobre ceny i jak się przekonasz praktycznie bezawaryjne w porównaniu do wielu innych producentów.
-
Zgadzam się z wypowiedzią poprzednika, że jeżeli chodzi o wybór producenta tego typu sprzętu gastronomicznego to Resto Quality jest jak najbardziej opcją, którą warto rozważyć, bo zapewniają wysoką wydajność i jednocześnie (mówię na własnym przykładzie) jak na razie zerową awaryjność. Wiele zależy też od twojego budżetu oraz potrzeby co do wymiarów i pojemności,oprócz tego mamy również ich ekspresy oraz piece konwekcyjno-parowe i jak do tej pory naprawdę nie mam się do czego przyczepić.
-
Bardzo interesujący temat, bo w przypadku wyboru pieców i ogólnie wyposażenia gastronomii nie ma zbyt wiele. Dlatego już czegoś można się tutaj dowiedzieć i też dodatkowo upewnić.
-
Podzielam pozytywne opinie o piecach tego producenta, bo już od kilku ładnych lat korzystamy ze sprzętu Resto Quality (także pieców konwekcyjnych i zmywarek). Nie mam do tej pory żadnych przykrych sytuacji z częstymi awariami itd. Mają wieloletnie doświadczenie w produkcji tego typu sprzętu, więc przy prowadzeniu biznesu gastronomicznego na odpowiednim poziomie warto jest korzystać z ich sprzętu bo ceny też były na naszą kieszeń.