Może własny sklep z częściami samochodowymi co ty na to? Bądź też jakiś warsztat samochodowy. Naprawdę dużo masz opcji po szkole samochodowej aby założyć własną działalność. Mój kolega ma sklep z częściami samochodowymi ale na zasadzie francyzy z marką Lucart, chwali sobie ten pomysł ma spory zysk, marka jest dość znana także klienci również są.
No właśnie sporo czytałem teraz na temat własnej działalności na zasadzie francyzy, z tego co pisze to jest to biznes dobrze opłacalny. Oczywiście pod warunkiem, że coś się na tym znamy i nawiążemy współprace z dobrą marką, która jest rozpoznawalna. Do sklepu Lucart po cześć sam jeżdżę, bo uwielbiam jakość i ceny tam dostępne.
Moim zdaniem CUK ma jedne z lepszych warunków jeśli chodzi o propozycję franczyzy. Nie trzeba inwestować dużych pieniędzy i ma świetne narzędzia sprzedażowe które ułatwiają rozwój firmy.
Zobacz sobie na opcję korzystania z epłatności, wszystkie finanse będziesz miał przejrzyste, programy lojalnościowe dla klientów, mogą przy okazji zapłacić też rachunek. Więc można rozbudować firmę.
Ja korzystam z polskich epłatności, od kiedy zaczęłam z nimi współpracę, mam więcej klientów, którym też mogę więcej zaproponować np. programy zniżkowe.