-
malamiii
20 wrz 2018, 10:14 (ostatnio zmieniony przez autora 20 wrz 2018, 10:14, w całości zmieniany 1 raz)
U nas na osiedlu też jest sklep motoryzacyjny Lucart prowadzony na zasadzie francyzy, mają świetne ceny i dobrą jakość produktów. My razem z narzeczonym jesteśmy fanami szybkich samochodów jak i motorów także bardzo często odwiedzamy ten sklep i z tego co się orientuje to ruch mają ogromny i co za tym idzie pieniądze również.
-
-
Dzięki za odpowiedzi widzę, że sporo osób sobie chwali działalność na zasadzie francyzy. Sporo czytałem też na ten temat i wydaje się być to dla mnie najlepszym rozwiązaniem tym bardziej że nie mam doświadczenia w prowadzeniu firmy, a dzięki działaniu na zasadzie francyzy dostanę wsparcie.
-
Franczyza to świetny pomysł na firmę. Ciekawe warunki współpracy oraz branżę proponuje Cuk. Niski koszt inwestycji plus szkolenia na początek zachęcają by spróbować.
-
każdy kij ma dwa końce, podobnie jest także tutaj. Słyszałem dużo dobrego i także dużo złego na temat franczyzy. Chyba najważniejsza zaleta jest taka, że są mniejsze nakłady finansowe i można po prostu korzystać z konkretnej marki. Największy minus jest taki, że tak naprawdę dana osoba ma małe pole do manewru w aspekcie decyzji, do tego dochodzi spora prowizja za działalność pod skrzydłami konkretnego brandu
-
Z taką franczyzą jest na pewno łatwiej szczególnie na początku, mój mąż to jeszcze korzysta z polskich epłatności, żeby mieć możliwość obsłużyć jak największe grono klientów, ma nowe terminale.
-
-
Z polskimi epłatnościami to nawet obsłużysz w innej walucie.