-
Witam, Co sądzicie na temat tego internetu?
Ktoś z was go używa?
Według mnie jest to bardzo fajna alternatywa dla drogich pakietów danych
-
-
Jak uda Ci się zdobyć kartę sim to podobno jest całkiem sympatycznie.
Jeśli jesteś z Wawy to idź odebrać osobiście. Jak nie to możesz mieć drogę przez mękę.
Ja swoją kartę zamówiłem w lutym. Do dziś (09 - 11 -12) jej nie otrzymałem. Maile są odczytywane (potwierdzenia) ale nikt na nie już nie raczy odpisać. Dodzwonić się tam to równie szybko wygrasz w lotto.
Pojechałem więc osobiście i usłyszałem, że jak nie dostałem informacji, że mam przyjechać to nie mogą mnie obsłużyć.
Sprawę o wyłudzenie wniosę niedługo do prokuratury bo to jest kpina w dodatku za unijne pieniądze.
-
Taki internet raczej się nie utrzyma, bo jak sama nazwa wskazuje jest darmowy, a jak jest darmowy to nie może mieć Bóg wie jakiego przesyłu. Wystarczy kilka osób, które będą korzystać z tego internetu i od razu łącze będzie obciążone.
-
Bodaj 256 kb i to rwie. Z zasięgiem też jest mocno tak sobie niestety.
-
W sumie dopiero niedawno się o nim dowiedziałam. Nie bardzo wiedziałam, o co w tym chodzi, aż trafiłam na ciekawy artykuł o internecie Aero. Z jego pomocą zamówiłam kartę i teraz czekam na przesyłkę. Z tego co czytałam, to internet chodzi w miarę fajnie. Za darmo nie ma co narzekać.