-
Dlaczego jedni mogą wgrywać pliki jakie chcą na Youtube, a inni mają ograniczenia czasowe do 15 min długości. Jest jakiś sposób aby wgrywać bez limitu?
-
-
W zeszłym roku Youtube a w zasadzie google dało możliwość wgrywania filmików bez ograniczeń czasowych wybranym użytkownikom. To miała być nagroda za przestrzeganie regulaminu. Oferta była ale szybko się skończyła.
-
Nie do końca tak było. Ja dostałem komunikat po angielsku, że mam zniesione ograniczenia, a i tak miałem 2 GB i 15 min.
Kiedy wgrałem dłuższy filmik to został mi ucięty. Nie wiem dlaczego, nie dochodziłem przyczyn. Z google jest tak samo łatwo się skontaktować jak z panem bogiem. Adres wiadomy tylko do koto pukać?
-
Miałem to samo
Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes .... i nic z tego nie wyszło.
Przy uploadzie 25 mint wideo zostało odrzucone. Teraz to przynajmniej odrzucają bo kiedyś po prostu na 15 min film się kończył.
-
Podobno google w ogóle chce zrezygnować z ograniczenia ale tylko jeśli mamy zweryfikowane konto.
Firma posiada specjalne narzędzie, które wykrywa duplikaty i prawa autorskie. nawet jak ktoś wgra coś nie swojego ale ustawi opcję film niepubliczny to dostanie ostrzeżenie ale bez konsekwencji. Fajnie jest to zrobione.
-
-
A co znaczy konto "zweryfikowane"? Opłacone czy jak?
-
Dokładnie nie wiem, gdzieś tak czytałem. Chodzi o weryfikację osoby. Będzie trzeba podać numer telefonu. Tylko czy to będzie dostępne w Polsce tego nie wiem. Google Polska w naszym kraju to tylko dział techniczny i nic więcej.
-
W sumie jakby tak popatrzeć to 15 min to jest sporo czasu. Można sobie spokojnie zrobić wideo bloga i chyba temu służy ten serwis a nie piraceniu cudzych nagrań. Co mi po możliwości wgrywania 2 godzinnego nagrania jakby mi to zajęło cały dzień albo więcej, bo transfer jest okropnie powolny. Nie wyobrażam sobie przesyłać materiału w HD bo możnaby się zestarzeć.
-
A widzieliści wideoblog Donalda Tuska na youtube
tu strona z objazdu Tuskobusem www.autobustuska.pl
a tu filmik
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gH7BE31l5wM
i następny
http://www.youtube.com/watch?v=fKudQHFsOzw&feature=player_embedded