Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Opinie o PlayStation Move

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Opinie o PlayStation Move

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Zosia_Samosia 31 paź 2010, 15:29
    Mam do was pytanie

Moje dzieci sporo czasu spędzają przed konsolą grając w jakieś gry z róznymi stworkami. Zauważyłam, że trochę im przybyło na wadze co jest spowodowane przez te granie. Chłopcy nie chcą grać w piłkę czy nawet jeździć na rowerze. Teraz to im się nie dziwię ze względu na porę roku. Tylko w gazetce reklamowej zauważyłam coś co nazywa się PlayStation Move. Podłącza się to do konsoli i można jakoś tam grać. Dla mnie najważniejsze jest to, że teraz dzieciaki będą miały chociaż trochę ruchu. Tylko nie ma zielonego pojęcia czy moje wyobrażenia są zgodne ze stanem faktycznym. Ten cały Move rzeczywiście wymaga ruchów. Bo jak tak to może im na gwiazdkę kupię.
  • Holo_gram 31 paź 2010, 17:13
    Nie spodziewałbym się jakiś super wysiłkowych wyczynów, ale jakiś tam ruch jest. Jednak niektóre gry (zwłaszcza sportowe) wymagają aż dwóch kontroleró PS MOVE co znacznie podnosi cenę zabawy. Może jednak i mama da się wciągnąć w granie.
    Dla pani pomocny może być tekścik na bechmark.pl
    http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/PlayStation_Move_-_poznaj_magiczna_rozdzke_Sony-3269/strona/11149.html

oraz filmik na Youtube
    http://www.youtube.com/watch?v=um5xux7Wj_8

• Basia26 31 paź 2010, 18:59
    A nie lepiej zapisać dzieci na basen. Zabawa zabawą, ale o zdrowie trzeba zadbać już teraz. Później może być już za późno i zaczną się problemy.
  • Zosia_Samosia 31 paź 2010, 21:44
    Dzięki za link.
    Pytam się o ten cały MOVE bo zbliża się gwiazdka, a karnetu na basen nie kupię.
    Wiem, że dzieci powinny mieć więcej ruchu, ale zbliża się zima i nie będą przecież jeździć na rowerach.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum
Poprzednia: Laptop czy tablet