-
Szukamy atrakcyjnych, sprawdzonych ofert. Przychodzi wam coś na myśl?
Jakiś pewniak? Najlepiej z opcją bez zobowiązań, tzn. bez długiej umowy.
Konkretne pomysły?
-
-
To zależy w jakiej części miasta. W jednym miejscu możesz mieć do wyboru kilka światłowodów, a w innym - tylko internet mobilny, więc najpierw podaj adres albo najlepiej wklep sobie go w porównywarce PanWybierak, potem podaj, jakie wyskoczyły propozycje, to wtedy spróbuję pomóc ;-)
-
Wyświetliło mi Orange, Polsat, UPC + mobilne. Która opcja z wymienionych jest najlepsza?
No i czy aby na pewno w te liczby można wierzyć? W sensie - ceny?
Poza tym - skąd oni mają dane o tym, że gdzieś jest dostępna dana usługa?
To raczej mają tylko dostawcy...
-
Liczby są pewne - część sprawadzaliśmy. Jeśli nie wierzysz, to możesz przecież je samodzielnie sprawdzić ;-)
A o porady odnośnie do marek to dzwoń do tej porównywarki - oni mają na co dzień do czynienia z klientami takich firm z netem i TV.
No i telefonicznie usłyszysz porady, których nie dostaniesz oficjalnie ;-)
-
Ok, zadzwonię dzisiaj. A ty masz jakieś doświadczenia z tymi wymienionymi markami?
-
-
Ze wszystkimi? Nie, ale z Orange TV i internet mieliśmy. Nigdy nie było specjalnych problemów.
Ale tak jak pisałam - dzwoń do PanWybierak i proś o konkrety. Moim zdaniem to najlepsza opcja.
Zresztą - oni chętnie przez ten telefon podpowiadają.
-
Chyba postawimy na UPC - przynajmniej wygląda na to, że ich oferta ma sens. Z opisów i opinii również wygląda to całkiem ciekawie. Jeszcze dzisiaj chcę porozmawiać z osobą z porównywarki i podjąć decyzję.
-
Raczej nie ma osób, które mają porównanie ofert wielu firm i są w stanie doradzić.
Jeśli w porównywarce ci powiedzieli, że tak wychodzi lepiej, to pewnie tak jest.