Widzieliście zapowiedzi tego nowego programu Drunk History? Gwiazdy, kabareciarze i aktorzy po % będą opowiadać historię Polski. W końcu jakiś nowy format dla fanów kabaretu
Widziałam w zeszłym tygodniu na Comedy Central. Dawno się tak nie uśmiałam. Ciekawa jestem kolejnych odcinków. Dobrze, że już jutro kolejny. Zwiastun zapowiada dobra dawkę humoru: https://www.youtube.com/watch?v=s2PTUAR4hL0 Będzie Sławomir
I jak wasza ocena? Ja uważam, że nie ma się wrażenia promocji picia alkoholu, a raczej obecności na kameralnej imprezie, gdzie goście opowiadają historyjki, a ich dobry humor udziela się oglądającym.
No moim zdaniem to wszystko jest z wyczuciem, jeśli chodzi o procenty. Czuje się trochę jak na imprezie wśród znajomych, sporo śmiechu - a chyba każdemu z nas się to przyda w taką jesienną szarówkę
Zgadzam się, że to jest zrobione z wyczuciem, nie to że leżą i bełkoczą tylko tak śmiesznie czasami się coś plączą ogólnie to tak na luzie jest, widziałem na yt wersję z Kołaczkowską i Kopernikiem świetnie opowiada
Pomysł dość kontrowersyjny. Nie mam pewności co do przekazu - chodzi o alkohol i młodzież. Wydaje mi się, że jeśli ktoś jest dobry, to nie potrzebuje alkoholu, żeby być śmieszny.