Zawsze organizowałam urodziny dla córki w domu, ale w tym roku zaprosiłam gości do lokalu. Czy powinnam w związku z tym przygotować jakieśzabawy na urodziny? Poza balonami i kolorowakami nie przychodzi mi nic do głowy.
Jeśli zleciłaś takie urodziny obsłudze lokalu, to ty już niczym nie musisz się przejmować. Przynajmniej u nas tak jest. Płacimy za wynajęcie lokalu, obsługi oraz prowadzenia całej imprezy urodzinowej, dostarczamy tylko tort. Nie wiem, jak jest u ciebie, może ty zapłaciłaś tylko za wynajęcie lokalu? W każdym razie taki lokal to super sprawa, tym bardziej, jak dzieciak ma dużo znajomych, którzy w domu absolutnie się nie pomieszczą – wówczas to jest opcja idealna, nie trzeba się hamować, jeśli ma się pieniądze, oczywiście:-)
A czy ktoś z was organizował może przyjęcie urodzinowe, tak zwaną osiemnastkę w restauracji Bubbles? Mam do zorganizowania urodziny syna. Ponoć w Bubbles jest znakomicie, bardzo dobrze sprawdzają się tam takie eventy, jedzenie zawsze świeże i smaczne. A obsługa naprawdę profesjonalna.
Na urodziny dziecka możesz wybrać też restaurację Akademia. Znajomi bardzo chwalą to miejsce i twierdzą, że jest najlepszą restauracją w Warszawie. I też tam organizowali urodziny dziecka. Jak ktos jest z okolic i jeszcze nigdy nie był to polecam się wybrać, bo można naprawdę dobrze zjeść za przyzwoite pieniądze.