Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Kosmetyki dla małej księżniczki

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kosmetyki dla małej księżniczki

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • Petrova 6 gru 2021, 17:38
    Dziewczyny pomóżcie! Chrześnica pragnie błyszczyka, a najlepiej to całej kosmetyczki. wielki uśmiech Co kupić, żeby ją ucieszyć i nie narazić na wysypkę? Zupełnie nie znam się na malowidłach dla dzieci.
  • jarzebina 15 gru 2021, 23:03
    No niestety większość tych pseudo paletek dla dzieci nie nadaje się do kontaktu ze skórą, zwłaszcza u dzieci z alergiami. Nie są przebadane dermatologicznie i na większości nawet widnieje informacja, że produkty nie są przeznaczone do kontaktu ze skórę, no ale nie oszukujmy się, mało kto to czyta. A potem kończy się wysypką, jak mówisz. Ze swojej strony mogę polecić np. markę tibu kids, naturalne wegańskie kosmetyki kolorowe dla dzieci. Są bezpieczne, przebadane, hipoalergiczne.
  • Meggi85 30 gru 2021, 20:53
    Kilka dni temu kupowałam z Tibu Kids zestaw w opakowaniu z jednorożcem uśmiech W zestawie jest lakier do paznokci i cienie do powiek. Ale możesz też zajrzeć do zakładki promocje, bo dużo jest fajnych rzeczy.
  • jarzebina 24 sty 2022, 17:04
    Tak, te zestawy są świetne na prezent, mamy z jednorożcem i z zamkiem, kupuję koleżankom mojej córki, bo co chwile przynosi jakieś zaproszenia na urodziny. Koleżanki zawsze zachwycone takim prezentem, bo nigdy się nie powtarza przymrużenie oka
  • Kabanos 30 sty 2022, 10:30
    Zamawialiśmy ostatnio Tibu z ich strony na Święta i prezent mega się spodobał. Plus dla nich za naturalny, wegański skład.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum