Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Licówki w Łodzi

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Licówki w Łodzi

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • erykit 6 gru 2015, 12:07
    Witam. Zastanawiam się od dłuższego czasu nad założeniem licówek. Czy ktoś moze z Was zakładał ? Czy jest to bardzo duży koszt ? Oraz czy znacie jakieś solidne gabinety w Łodzi?
  • sloneczko9 8 gru 2015, 8:45     (ostatnio zmieniony przez autora 2 sty 2016, 20:03, w całości zmieniany 1 raz)
    "Jest to duży koszt. Nie ma co ukrywać. Jedna licówka potrafi kosztować ok 1000 zł. Z drugiej strony jest to w zasadzie najprostsza droga do prawdziwie hollywódzkiego uśmiechu .

W Łodzi jest wiele gabinetów, w których można sobie je założyć. Ze swojej strony polecam dopytać się o ceny tutaj: http://www.medycynaistomatologia.pl/stomatologia-estetyczna-lodz.html . Jest to centrum medyczne na ulicy Złotno. Mają duże doświadczenie oraz przystępne ceny jak na Łódź."
  • Anna_Madej 29 gru 2015, 11:56
    Witaj buziak ,
    Chętnie Ci podpowiem, bo wiem że szukanie właściwego gabinetu do wykonania licówek zajmuje sporo czasu i..stresu bo nie są to małe pieniądze - ja płaciłam około 1200 za licówkę, ale teraz wiem że była to dobra inwestycja. przymrużenie oka
    Z tego powodu, że żaden ze znajomych nie robił sobie tego typu 'upiększania' to zaczęłam szukać w internecie i jedną z pierwszych na jaką trafiłam to JMC Medycyna i Stomatologia na Złotnie gdzie finalnie zrobiłam sobie licówki
    Poczytałam jeszcze fora, opinie i konkretniej o tej klinice i zdecydowałam się umówić na konsultację protetyczną na której dokładnie opowiedziałam o co mi chodzi, czyli: 'ma być pięknie' wielki uśmiech, dobranie odpowiedniego koloru, kształtu itd. Pan doktor sprawiał wrażenie naprawdę doświadczonego i rzeczowego, przekonało mnie to i przestałam się obawiać niewypału język
    Muszę przyznać, że efekt końcowy wyszedł b. dobrze - na tyle naturalnie, że ludzi mówią że mam piękne zęby i myślą, że to moje a nie licówki. Polecam JMC i życzę Ci dobrego wyboru.
  • janek_wu 25 sty 2016, 12:08
    A jaki masz problem z zębami? Moje były nierówne. Nie krzywe - bo to można aparatem skorygować - ale nierówne. Licówkami miałem wyrównywane jedynki, dwójki i trójki górne (to zęby które są najbardziej u mnie widoczne) no i nieskromnie przyznam, że wygladam teraz super. Jedyne co mi się nie podobało to cena przeszło 6 tys wyszło. Rozłożyli mi to na raty - inaczej nie udzwignalbym takiego wydatku na - jak to mowi zona - "moje widzi-mi-sie" . przymrużenie oka Mi licówki robił Jarosław Cynkier - od kilku lat u niego leczyłem zęby i w rozmowie o ich estetyce sam zaproponował takie rozwiązanie. trochę zwlekałem, bo cena mnie odstraszala, ale jak zaproponowal raty to juz poszlo dalej.
  • isend 4 lis 2024, 13:56
    Gorąco polecam http://vietnamimmigration.pl/kompleksowy-gabinet-stomatologa-wyposazenie-i-zabiegi/ naprawdę warto.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum