kifonda
30 lip 2015, 23:38 (ostatnio zmieniony przez autora 31 lip 2015, 22:17, w całości zmieniany 1 raz)
A co na to lekarz? Bo chyba wiesz, że jest on niezbędny? Jak zaniedbasz układ moczowy, to potem będziesz mieć przechlapane na starość. A nawet wcześniej. zobacz sobie co o tym piszą na tym portalu http://adamed.expert/
A nie jest to na tle nerwowym bo z tego co kojarzę to też takie rzeczy dzieją się przez zszargane nerwy. Idź do lekarza i tez ewentualnie na psychoterapię.
Trzeba koniecznie udać się do lekarza. nie wiem co ci poradzic bo ja z tych problemów intymnych miałam tylko zapalenie pęcherza i stosowałam urofuraginum, ale na to raczej nie pomoże. ale jakbys kiedys miała zapalenie pęcherza(czego ci nie zyczę) to tylko urofuraginum bez recepty.
Urofuraginum owszem. Natomiast autorce chyba nie pomoże. Podejrzewać można, ze to jakaś infekcja skoro pojawia się nieprzyjemny zapach... Zdecydowanie urolog.
Z tego co się orientuję, to można spróbować operacyjnie zlikwidować problem jeśli jest on nasilony. Ale przede wszystkim powinnaś się udać do lekarza, bo może sa na to jakieś leki.