-
co lepsze dla dziecka? Probiotyk czy synbiotyk?
-
-
zdecydowanie synbiotyk, multilac baby to chyba jednyny synbiotyk dla dzieci w formie kropli, ja go kupuję już dłuższy czas i jestem zadowolona z działania, teraz kupiłam podwójne opakowanie i druga buteleczka wyszla o połowę taniej
-
Też kupuję Multilac Baby, nie trzeba przechowywać go w lodówce, podanie w kropelkach jest faktycznie bardzo pomocne.
-
Dobra wiadomość, też przejdę się do apteki i zrobię zapas Multilacu. Też podaję te kropelki mojemu dziecku.
-
Zdecydowanie synbiotyk, od lat stawiam na Multilac, teraz można kupić w promocyjnym opakowaniu, gdzie druga buteleczka wychodzi połowę taniej.
-
-
Dla mnie również najlepszą opcją jest Multilac, wystarczy jedna kapsułka, nie trzeba trzymać go w lodówce, a regeneracja mikroflory jelit jest bardzo ważna szczególnie w okresie zimowym.
-
Też mamy Multilac Baby. Lepiej synbiotyk, bo ma w składzie nie tylko bakterie probiotyczne, ale też prebiotyk, czyli pożywkę dla nich żeby się szybko namnażały. Wygodna forma kropelek i to że nie trzeba go przechowywać w lodówce jest na plus.