Kakaczor
22 lip 2016, 10:54 (ostatnio zmieniony przez autora 25 lip 2016, 6:12, w całości zmieniany 1 raz)
Tak, to jest proste, tylko musisz znaleźć odpowiednią farbę. Na pewno podołają te farby ombre blond http://lorealparis.pl/needs/koloryzacja/refleksy-pasemka-i-ombre.aspx Ja już je przetestowałam
Pamiętaj tylko żeby nie zrobić sobie koloryzacji w lini prostej. Mam na myśli że jeśli załóżmy masz ciemne włosy, żebyś na pewnej wysokości nie miała rozjaśniania jak od lini prostej, linia która oddziela kolor twoich włosów.
Ja zamierzam zrobić ombre samodzielnie. Zamierzam kupić ciemniejszą farbę, nałożyć ją do połowy włosów i zostawić, potem na końce dać ale na krótszy czas.
Ja raczej nie zdecydowałabym się na samodzielne robienie sobie ombre. Nie bardzo wierzę w swoje umiejętności i byłoby to dla mnie zbyt ryzykowne. Wolę jednak profesjonalne wykonanie.
Ja nie wiem czy bym podołała zrobić sobie ombre samodzielnie. Chyba jednak bałabym się, że nie wyjdzie. Chodzę do fryzjera raz na kilka miesięcy i robię nie ombre tylko sombre. Jestem zachwycona za każdym razem jak wychodzę z salonu, a nie chodzę często bo przy tego typu farbowaniu odrosty nie są rażące i wyglądają wręcz dobrze
Lepiej iść do fryzjera, bo jak coś nie wyjdzie to i tak będziesz musiała do niego pójść Ostatnio też myślę nad zrobieniem sobie ombre, ale oczywiście zamierzam się wybrać do fryzjera, farbować to w ogóle nie umiem