Ale serio pytasz? Jak tak to może lepiej [url=http://www.favore.pl/forum/o-urodzie-zdrowiu-i-modzie/urojenia,3621,0.html]do psychiatry[/url] albo psychologa z takim problemami (zostawiam namiar na lekarzy)... bo wiesz no, takie zwidy czy urojenia to moze być wprawdzie zbytnia wyobraźnia, ale jeśli zbyt realistyczne, to może i efekt choroby jakiejś... lepiej sprawdzić.
To jest ważna sprawa mam znajomego co miał urojenia np widział coś czego nie ma. Wiem że pomocne są psychoterapia w Krakowie kiedyś właśnie czytałem o tym i z tego co się orientuję to pomaga.
Swojezdanie
12 kwi 2013, 17:12 (ostatnio zmieniony przez autora 12 kwi 2013, 17:14, w całości zmieniany 1 raz)
Mnie na szczęście też nie Ale z tego, co wiem, to przyczyny mogą być bardzo różne, od błahych po naprawdę poważne, więc warto poczytać trochę w portalu medycznym dla własnej wiedzy, a do lekarza udać się dla własnego dobra
Ja nie mam tego problemu. Regularnie stosuje olejek nawilżająco - ujędrniający, który efektywnie zwalcza wszelkie niedoskonałości skóry. Możecie go spróbować, polecam.
Powinieneś się tym zająć, bo takie zaburzenia mogą świadczyć o chorobie niekoniecznie o psychicznym podłożu. Teraz dużo mówi sie o boreliozie ale przyczyn może być wiele, śmigaj do lekarza.