Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Zgrzytanie zębami

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zgrzytanie zębami

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • karolwu 6 gru 2013, 14:18
    Mam do Was dość nietypowe pytanie. Moja dziewczyna skarży się, że zgrzytam zębami przez sen. Nie wiem jak to brzmi, a ona nie potrafi mi tego odwzorować, no ale non stop budzi mnie w nocy, więc jej wierzę. Z początku kłóciliśmy się z tego powodu, ale w końcu po wielu namowach jej uległem i obiecałem, że pójdę z tym do lekarza. Uparła się, żebym poszedł do kliniki Dr Urszula Brumer Medycyna Młodości i zrobił botoks na zgrzytanie zębami. Szczerze to jestem sceptycznie nastawiony do tego pomysłu, bo nigdy nie byłem w klinice medycyny estetycznej, za bardzo kobiece mi się to wydaje. No ale jak zagroziła, że się wyprowadzi, bo nie może spać, to uległem. Wybieramy się na pierwsze konsultacje po nowym roku. I tu moje pytanie: był ktoś? robił? to pomaga? boli? Będę wdzięczny za szybką reakcję, bo konsultacja już za niecały miesiąc...
  • 7 gru 2013, 13:40
    Leczenie zgrzytania zębami botoksem wielki uśmiech ??
  • jacuss 8 gru 2013, 19:09     (ostatnio zmieniony przez autora 8 gru 2013, 19:10, w całości zmieniany 1 raz)
    Jak swego czasu nosiłem aparat na zębach dowiedziałem się, że zgrzytanie zębami dotyczy skrzywionego zgryzu. W tym kontekście nie bardzo rozumiem, jakie zastosowanie ma botoks. Może twojej dziewcznie zależy na tym, żebyś miał na przykład większe usta, a mówi ci o zgrzytaniu, żebyś poddał się zabiegowi, hm?
  • Jakiloska 9 gru 2013, 9:07     (ostatnio zmieniony przez autora 13 gru 2013, 9:10, w całości zmieniany 2 razy)
    serio? botoks na zęby? i co to zmieni? Spoko... wstrzyknę sobie kwas na pewno mi to pomoże na zgrzytanie zębami, bo wypadną mi zęby język
    --
    [url=http://www.generalidirect.pl/ubezpieczenia-domu-mieszkania]ubezpieczenie domu w Generali Direct[/url]
  • byzanthium 9 gru 2013, 11:23
    Botoks na zgrzytanie zębów? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć...
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: dentysta w krk