Cześć. Głównie chodzi mi o pokój dzienny/gościnny/salon. Jakie macie pomysły na to, żeby było w nim jak najprzytulniej. Mniej mi tu chodzi o meble, bardziej o inne akcenty, dodatki, czy coś podobnego. Tak, żeby bez większych dodatków ocieplić taki pokój, usunąć wrażenie chłodu i pustki. Da się to zrobić w jaśniejszym pomieszczeniu?
Przejdź się do sklepu z akcesoriami do domu. Na pewno coś Cię zainspiruje. Każde pomieszczenie da się przerobić tak, aby było przytulniejsze. Wystarczy kilka dobrze dobranych akcentów.
Moim zdaniem szybko uzyskasz wrażenie przytulności w pokoju, jeżeli umieścisz w nim mnóstwo świeczek. Dobrym pomysłem są też wazoniki z wsypanymi do nich kamyczkami lub kwiatami.
Bardzo często kupuję dodatki - poduszki, figurki, osłonki na doniczki, lampiony. Chyba nie jestem w stanie wymienić całego asortymentu tego sklepu, ale na pewno na uwagę zasługuje bardzo ciekawa kolorystyka i szybka realizacja zamówień
Wiesz w sieci jest dużo pomysłów wpisz sobie [url=http://] aranżacja wnętrz inspiracje[/url] i wyskoczy Ci wiele pomysłów. Ja lubię bardzo kwiatki więc na pewno one by się pojawiły w pokoju po za tym lubię także wszelkiego rodzaju świeczki.