Favore.plForumPozostałe tematy

Gdzie darmowe konto w banku?

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie darmowe konto w banku?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • erykit 16 paź 2013, 16:49
    W moim banku za wszystko praktycznie trzeba płacić, gdzie warto założyć konto tak aby nie płacić za przelewy, wypłaty z innych bankomatów itp.?
  • mscislaw 16 paź 2013, 18:04
    Jeżeli zależy Ci na darmowych przelewach czy innych tego typu usługach bankowych to zajrzyj do VW Banku Polska. Jest to jeden z nielicznych banków który nie wprowadza opłat za podstawowe usługi finansowe.
  • thin 9 lis 2013, 12:44     (ostatnio zmieniony przez autora 12 lis 2013, 16:57, w całości zmieniany 2 razy)
    cenzura
  • Spidi4 8 gru 2013, 20:41
    Ja tutaj widziałem darmowe konto VW bank i z tego co czytałem mają tez brak opłata za przelewy internetowe. Te braki opłat bardzo zachęcają.
  • sonique321 11 gru 2013, 10:00
    Moim zdaniem cudów nie ma-przecież banki też muszą się jakoś utrzymywać, więc poszukiwanie takiego konta to jak szukanie igły w stogu siana przymrużenie oka
  • 11 gru 2013, 11:53
    VW Bank jako nieliczny nie wprowadził opłat za podstawowe usługi? Przecież taką usługę ma chyba większość banków w Polsce.
  • malgorzata9103 4 kwi 2014, 13:13     (ostatnio zmieniony przez autora 4 kwi 2014, 13:13, w całości zmieniany 1 raz)
    w banku alior sync nie pobieraja za nic pieniędzy przelewy za free wypłaty z bankomatów tez itp
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: Garnki na lata