Favore.plForumPozostałe tematy

Mój przyszły mąż i "nasze" przyjemności.

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Mój przyszły mąż i "nasze" przyjemności.

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • miki9269 5 lis 2012, 22:48     (ostatnio zmieniony przez autora 7 cze 2014, 0:19, w całości zmieniany 3 razy)
    uśmiech
  • olaf669 17 lis 2012, 20:08
    miki9269 napisał:Wiecie on sobie gra i korzysta z jak on to mówi pewnych typów, wchodzi na strony z bonusami jak tam ci bukmacherzy czy link na zakłady bukmacherskie , obstawia i gra, pije whisky i się dobrze bawi - a ja biedna? Niekiedy jak krzyczy z emocji jak ogląda te swoje mecze i gra, aż zazdrosna się robię jak osa! przebiegły
    Szkoda że nie każdy może sobie pozwolić na takie zakupy, osobiście wolę dobre auta niż torebki wielki uśmiech Sam wole grać w necie, zakłady bukmacherskie w kilku fajnych miejscach znam ale to jest naprawdę fajne, bo aktualizują bonusy i promocje sportowe. Ciekawe buki i oferty polecam zobacz tutaj wszystko.
  • emgielka 19 cze 2013, 14:38
    Ja z moim mężem to mam dobrze uśmiech Oboje nie marnujemy czasu na zakupy w sklepach stacjonarnych tylko robimy je przez internet. Ostatnio pokazał mi świetną stronę z butami.
  • miki9269 7 cze 2014, 0:20
    Witajcie.

Jestem ostatnio lekko mówiąc zdenerwowana. Chodzi o mojego narzeczonego Darka który zaczął sobie grać na różnych serwisach w necie, raz przegra raz wygra. On się relaksuje a ja jak byłam w galerii i spodobała się mi torebka i buty i zgadnijcie co? przymrużenie oka
    Kupiłam same buty bo torebki już mam.. język No ale wzięłam starego kartę wielki uśmiech Następnego dnia skoro świt ruszyłam tym razem sama po moją upatrzoną torebkę.
    On ma swoje rozrywki a ja też coś chce mieć z życia a nie zawsze mnie dopieszcza mój Dareczek. Wiecie on sobie gra i korzysta z jak on to mówi pewnych typów, wchodzi na strony z bonusami jak tam ci [url=http://www.bukmacherzybonusy.com]bukmacherzy online[/url] czy zakłady bukmacherskie , obstawia i gra, pije whisky i się dobrze bawi - a ja biedna? Niekiedy jak krzyczy z emocji jak ogląda te swoje mecze i gra, aż zazdrosna się robię jak osa! przebiegły

A na mnie ostatnio nie ma czasu tylko jak coś chce albo lodzik do whisky mu się zamarzy to pamięta, tak. To że jestem blondynką nie znaczy że można mnie ignorować, też mam swoje potrzeby!! smutny A jak mówię kup laptop drugi albo pada to ma się uśmiecha tylko. A ja nawet na fotkę czy na nk nie mogę wejść jak on stale siedzi.

Bym zapomniała ta torebka super, oj jest super pasuje do mojej panterki jak mam ją ubraną i same zobaczcie link torebka - coś podobnego ale fajna na serio buziak .
    Co powinnam zrobić pozwolić mu żeby się bawił czy jechać kupić sobie pada i mieć go w nosie hmm. Darek jest fajny ale nie lubię jak szczędzi na mnie kasy. płacz Jak go przekabacić żeby więcej się mną interesował, muszę podziałać. wielki uśmiech Chyba każda by tak postąpiła? Ja nie mam nic do jego grania niech sobie ma i się bawi, wiem że i tak mu na mnie zależy. uśmiech

Miki uśmiech

emgielka napisał:Ja z moim mężem to mam dobrze uśmiech Oboje nie marnujemy czasu na zakupy w sklepach stacjonarnych tylko robimy je przez internet. Ostatnio pokazał mi świetną stronę z butami.
  • sonique321 24 cze 2014, 13:26
    Dziwniejszego sposobu na marketing szeptany jeszcze nie widziałam.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum