Favore.plForumPozostałe tematy

Podziękowania dla rodziców

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Podziękowania dla rodziców

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • Calineczka23 14 sie 2013, 15:06
    Witam was. Co dawaliście na podziękowania dla rodziców? U mojej siostry była to statuetka i ja nie chciałabym się powtarzać. Jak myślicie, czy fotoksiążka byłaby dobrym pomysłem? Tylko, że dałabym ją rodzicom po ślubie, gdyż chciałabym umieścić tam również zdjęcie i z tej imprezy. Oczywiście dedykacja w środku, że to w ramach podziękowania i zdjęcia od dzieciństwa, wspólne wycieczki, aż po dzień wesela. Jak myślicie mogłoby tak być? Tylko nie wiem, czy w takim przypadku całkowicie zrezygnować z podziękowań na sali, czy też może dać tam po prostu np. kosz kwiatów? Doradźcie coś.
  • blue-green 11 paź 2013, 18:57
    Uważam że fotoksiążka to bardzo dobry sposób aby zrobić oryginalne podziękowania dla rodziców. Sama ostatnio taką książkę stworzyłam umieszczając w niej najciekawsze momenty wakacyjnego wyjazdu.Myślałam że zrobienie takiej fotoksiążki nie będzie sprawą prostą, okazało się że wręcz przeciwnie sama sobie poradziłam i było to banalnie proste.
  • AstaLawista 12 paź 2013, 15:59
    I fotoksiążka i statuetka jest świetnym pomysłem przymrużenie oka za linki do fotoksiążek dzięki.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum