Favore.plForumPozostałe tematy

Próbowaliście kiedyś zamawiać jedzenie przez internet?

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Próbowaliście kiedyś zamawiać jedzenie przez internet?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • erykit 17 maj 2013, 20:55
    Sam do tej pory zamawiałem głównie telefonicznie albo brałem jedzenie na wynos. Od pewnego czasu jednak postanowiłem wypróbować zamawiania jedzenia przez internet . I jestem pod wrażeniem. Oczywiście pozytywnym bo jest to bardzo wygodne. Mam wiele restauracji w jednym miejscu - szczególnie, że niektóre z nich nie posiadają własnych stron internetowych. Samo zamawianie trwa dosłownie chwilkę a czas dostawy odmierza zegar.
    I jak do tej pory dostawca nigdy tego czasu nie przekroczył przymrużenie oka
  • sonique321 20 maj 2013, 10:37
    Zamawiałam w taki sposób pizzę, z tego portalu jeszcze nie korzystałam. Musze spróbować i zobaczyć z czym to się je!przymrużenie oka
  • pistacja 22 maj 2013, 15:49
    Ja zamawiałam jak dotąd pizzę i sushi, a o tym portalu wprawdzie już słyszałam, ale nie miałam jeszcze okazji z niego skorzystać.
  • ZosiaTakaJa 12 cze 2014, 13:11
    A znacie Bistro24 ?Mają spory wybór restauracji smaczne jedzenie i szybko.Dobre rozwiązanie jak nie ma się czasu bądz ochoty na gotowanie.
  • akbar 22 gru 2014, 17:42
    takiego gotowego jedzenia nie zamawiałem, ale pojedyncze produkty spożywcze jak najbardziej, ostatnio kupiłem oryginalne włoski ser parmezan z http://www.serparmezan.pl/ wysyłka szybka, a sam produkt dobrze zabezpieczony, może kiedyś zamówię jakąś pizzę albo coś
Pozostałe tematy - dyskusje na forum