-
Cześć wam. Bedę niebawem wymieniał szybę, szukam jednak dobrego miejsca pod ten "zabieg", że tak powiem. Podpowiedzcie mi forumowicze na co zwracać uwagę przy takim zabiegu? Czego dopilnować? No i jakbyście mogli doradzić gdzie zajechać? Jestem z Warszawy. Z góry dzięki.
-
-
Meggi85
5 sty 2015, 20:35 (ostatnio zmieniony przez autora 5 sty 2015, 20:43, w całości zmieniany 1 raz)
Ja jestem z pod Warszawy i byłam w NordGlass. Akurat pojechałam na wymianę szyby a na miejscu okazało się, że odprysk jest na tyle nie duży, że można moją szybę było naprawić. To na co zwróciłabym uwagę to jak profesjonalny jest warsztat, czy dają certyfikat na zrobioną usługę i na koszta.
-
W warszawie nie ma problemu z wymiana szyby. Ja również wymieniałam szybę w nord glass . Z tym że na Chłodnej. Zresztą, do któregokolwiek z oddziałów pójdziesz będziesz miał gwarancje porządnie wykonanej usługi.
-
Sprawdziłam, że placówek w Warszawie i okolicach jest kilka. http://www.nordglass.pl/pl/samochodowe,c7/znajdz-serwis,a13.html wystarczy wpisac lokalizację i wszystkie się pojawią.
-
Nordglass to fachowcy - ja u nich wymieniałem szybę i daję dużego plusa za fachowość i szybkość obsługi. A i kosztowo nie wyszło to bardzo drogo.