Favore.plForumPozostałe tematy

Zamiast kwiatów dla pary młodej

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zamiast kwiatów dla pary młodej

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • aledwon 23 cze 2013, 2:54
    Co zamiast kwiatów można podarowac Państwu młodym?? Misia, ksiazke, coś jeszcze innego?
  • gawurof 24 cze 2013, 11:06
    Ja podarowałem kilka kuponów na totolotka uśmiech

• Swojezdanie 27 cze 2013, 9:46     (ostatnio zmieniony przez autora 27 cze 2013, 9:47, w całości zmieniany 1 raz)
    My dostaliśmy głównie wina, czekoladki, jedną kawę, jedną herbatę, ramkę na zdjęcie i zdrapki lotto.
  • Carmelita 24 lip 2013, 10:51
    Najlepiej jakiś lepszy alkohol wielki uśmiech uśmiech
  • Swojezdanie 24 lip 2013, 13:36
    A wiesz z tym alkoholem to różnie bywa, jak pani młoda ma w planach zaraz po ślubie zajść w ciążę, to te drogie alkohole mogą ją tylko niepotrzebnie kusić ;-)))
  • alexandra_x 1 sie 2013, 14:19
    Dobre wino zawsze jest dobrym pomysłem przymrużenie oka Popularne są też bukiety z lizaków lub innych słodyczy lub wspomniane wcześniej kupony totolotka.
  • Anna_33 2 paź 2013, 10:33
    alexandra_x napisał:Dobre wino zawsze jest dobrym pomysłem przymrużenie oka Popularne są też bukiety z lizaków lub innych słodyczy lub wspomniane wcześniej kupony totolotka.
    Wino, albo ewentualnie kupony do lotto. Moze jakies maskotki dla przedszkoli/domow dziecka?
  • jylson 4 paź 2013, 14:21
    Też mi się wydaje, że jakaś duża maskotka będzie odpowiednia uśmiech
  • alusia85 10 paź 2013, 12:05
    Maskotka? A ile oni mają lat? 5? Bez przesady. Daj im to co uważasz, że się w jakiś sposób im przyda (np. jak lubią książki to karta do jakiejś księgarni czy empiku) ale alkohol też jest spoko pomysłem, ale jeśli młodzi piją.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: notariusz