-
Widziałem, że wiele osób decyduje się na drewno w łazience. Jak sie na to zapatrujecie? Czy coś takiego się Wam podoba?
-
-
Nie wiem czy drewno po pewnym czasie się nie wypaczy, na pewno trzeba by je bardzo dobrze zabezpieczyć i impregnować co jakiś czas. Teraz jest bardzo dużo modeli płytek imitujących drewno i niektóre wyglądają dobrze - może w tym kierunku?
-
według mnie drewno narażone na wilgoć w pomieszczeniu jakim jest łazienka to nie jest dobry pomysł
-
Jak macie obawy przed położeniem w łazience drewnianej podłogi to połóżcie płytki imitujące drewno, znajdziecie takie w salonach bokaro, kolekcja cersanit I love wood jest świetna.
-
Płytki drewnopodobne w łazience wyglądają ciekawie, bardzo ładne, dobrej jakości widziałam w salonie Bokaro z kolekcji I love wood cersanitu.
-
-
Takie płytki trzeba dobrze zabezpieczyć, bo łazienka, to zawsze sporo wilgoci itp. Na ścianę można dać coś innego np. fornir z kamienia ozdobnego. Można taki kupić np. w sklepie graniteks.
-
W tym temacie zainteresuje Was na pewno oferta sklepu https://www.abcplytki.pl/ Ich oferta obejmuje płytki o różnych rozmiarach oraz kształtach a także armaturę. Bogaty asortyment i przystępne ceny pomogą Wam w wyborze najlepszego rozwiązania dla Waszych wnętrz. Śmiało mogę powiedzieć że zachwyci Was również wysoka jakość wszystkich oferowanych przez ten sklep produktów. W tym miejscu możecie również liczyć na fachowe wsparcie ich kadry i realizację projektu dowolnego wnętrza. Wszystko to bez konieczności wychodzenia z domu. Polecam do nich zajrzeć.