Mi bardzo podoba się rozkład pomieszczeń oraz propozycja wykończenia elewacji. Ale zastanawiam się, która opcja poddasza jest lepsza. Czy praktyczniejsza jest osobna garderoba czy sypialnia dla gości?
mp-bud
1 lis 2013, 9:00 (ostatnio zmieniony przez autora 16 sty 2014, 20:08, w całości zmieniany 1 raz)
Elegancki projekt. Faktycznie elewacja dość oryginalna. Osobiście polecałbym garderobę bo to Twój dom i Ty będziesz korzystać z jego udogodnień. Goście będą ale chyba nie codziennie i nocować codziennie też nie będą - chyba?
o łady taki prosty a jednak coś w sobie ma. Ja od pewnego czasu też się przymierzam do budowy domu i najbardziej to mi podobają się te http://finskiedomy.pl/ czy ktoś może korzystał z takiej opcji?
vikuska
5 lis 2013, 8:33 (ostatnio zmieniony przez autora 5 lis 2013, 8:37, w całości zmieniany 1 raz)
Dziękuje za odpowiedzi. Myślę, że drewniane domy też mają to coś, szczególnie jeśli chodzi o klimat w domu. Ale wydaje mi się, że murowane są bardziej bezpieczne. Przynajmniej ja się czuje bardziej bezpiecznie w takim domu