Favore.plForumSamochody, usługi transportowe

Przyciemniane szyby

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Przyciemniane szyby

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • gargol 27 lip 2010, 15:13
    Cześć. Od niedawna zacząłem się zastanawiać nad lekkim tuningiem mojego autka. Chciałbym przyciemnić w nim szyby. W związku z tym mam kilka pytań. Ile może kosztować taki zabieg? Czy bardzo trudne jest wykonanie takiego upgrade'a samemu? W jakim stopniu można przyciemnić szyby aby wszystko było zgodne z polskim prawem drogowym? Czy istnieją inne metody przyciemnienia szyb poza folią???
  • speed_devil 27 lip 2010, 15:47
    Przyciemniane szyby pasują do każdego auta !!! Moim zdaniem lepiej jest zapłacić trochę więcej i zrobić to w profesjonalnym zakładzie zajmującym się przyciemnianiem szyb. Zdecydowanie nie podejmowałbym się wykonania takiej operacji jeśli nie masz doświadczenia w tym temacie!!!
  • black_hawk 27 lip 2010, 16:36
    Przyciemniać można ale w warsztacie, który daje homologację, bo inaczej mandacik. No warto tak przyciemniać, żeby coś widzieć...
  • gieniek 28 lip 2010, 14:19
    Powiem tak, szkoda twojej pracy chłopie. Szansa, że dobrze położysz folię jest niewielka. Zawsze zostanie jakiś bąbelek powietrza albo folia się zmarszczy.
  • ajan 28 lip 2010, 15:03
    Z tego co wiem to jakiekolwiek przyciemnienie przednich szyb folią jest nielegalne uśmiech
  • gargol 28 lip 2010, 16:42
    Ile taka operacja może kosztować ?
  • gieniek 28 lip 2010, 17:02
    gargol napisał:Ile taka operacja może kosztować ?
    W dwóch stówach powinieneś się zamknąć. Całkiem sporo ludzi ogłasza się na favore. Najlepiej zrobisz jeśli zamieścisz zlecenie w serwisie - to nic nie kosztuje. Wykonawcy zadzwonią do ciebie, wiec nie musisz się przejmować wykonywaniem telefonów. Jeszcze raz stanowczo odradzam samodzielne wykonanie. Chcesz przecierz, aby twój samochód wyglądał jak najlepiej !!!
  • speed_devil 28 lip 2010, 20:08
    Tylne szyby w samochodzie mogą być bardzo przyciemnione !!! Jednakże w czasie kontroli, funkcjonariusz może zapytać się o atest foli na szybach. Z tego powodu warto przyciemnić szybki w warsztacie, który może taki ateścik wydać wielki uśmiech
Samochody, usługi transportowe - dyskusje na forum