Znajomy mi doradził mi wlanie tego preparatu do układu wspomagania kierownicy jak mi drgała kierownica, na to pomogło, w opisie produktu są też takie zastosowania wiec można spróbować
Kupiłem tego ceramizera i dolałem, zrobiłem koło 300 km i mam wrażenie, że rzeczywiście jest ciszej, jestem ciekawy jak branie oleju bo z tym też miałem problem
Hmm... Nigdy czegoś takiego nie używałem. Jak na razie używam sondy paliwa od CarFox i muszę przyznać, że jestem zadowolony. Wszystko przebiega jak na razie bardzo sprawnie. Nie dość, że mam stałą kontrolę nad położeniem, to mogę również kontrolować poziom paliwa i eksploatacji.
Chyba tak, ale możesz sprawdzić na stronie producenta, jest kilka rodzajów, uważaj też na podróbki bo tych na rynku też sporo się pojawia, ja używałem tego ceramizera marki ceramizer
Znajomy dodał ostatnio przy okazji wymiany oleju silnikowego jakiś preparat, który rzekomo pozwala przejechać do 100km bez oleju w przypadku wycieku, awarii lub pęknięcia miski olejowej. Dolał chyba około 100 ml. Jaki będzie efekt to dam znać.