BAL KARNAWAŁOWO WALENTYNKOWY 2012
„BOOGIE NIGHT – GORĄCZKA TANECZNEJ NOCY”
Nasi Goście za pomocą efektów świetlnych oraz odpowiedniego doboru repertuaru muzycznego zostaną przeniesieni do najbardziej roztańczonych dekad ery disco XX wieku.
Zostań Królową i Królem Nocy Disco. Pozwól opanować się Gorączce tej wspaniałej nocy. Klimat tegorocznego Balu Walentynkowo-Karnawałowego to ERA DISCO z lat 70-tych, 80-tych i 90-tych. Mile widziane będą przebrania z epoki minionych dekad – dzwony z bistoru, peruki, barwne koszule oraz inne elementy z tamtych lat. To wszystko przeniesie Ciebie w świat pozytywnego klimatu wolności. Przekonaj się jak wspaniale można bawić się przy muzyce z lat 70-tych, 80-tych, 90-tych i daj porwać się największym hitom poprzedniego wieku!
Atrakcje w cenie zaproszenia:
Pokaz Tańca z ERY DISCO w wykonaniu:
Marcina Olszewskiego - Tancerza programu „TANIEC Z GWIAZDAMI”
Basi Zielińskiej - FINALISTKI „YOU CAN DANCE”
Najpopularniejsze hity muzyczne z ostatnich dekad XX wieku.
DJ - Showman
Konkurs na najlepiej ucharakteryzowaną parę balu
Animacje integracyjno rozrywkowe
Gadżety z ery disco dla wybranych uczestników balu
Scenografia z minionych dekad
Open bar gwarantujący dostępność wybranych alkoholi i napoi bez ograniczeń
Kulinarna niespodzianka szefa kuchni
Oraz… wiele innych atrakcji
Zapewniamy atrakcyjne menu wraz z napojami i alkoholem bez ograniczeń
Cena zaproszenia 170zł od osoby.
MENU:
Naszych szanownych gości powitamy:
APERITIFEM
Następnie podamy :
„Trippa” flaki wołowe z pomidorami i świeżymi ziołami
Danie główne
Roladka z polędwiczki wieprzowej i przepiórki w sosie peperonada z polentą i szpinakiem
Szef kuchni własnoręcznie po północy wyserwuje:
Płonąca szynka z młodego warchlak rasy „Carne de Bisaro Transmontano” marynowana w czerwonym winie i liściach dębu z podana z włoskimi domowymi gnochi i pomidorowym Pesto
Dla strudzonych zabawą:
Tradycyjny Barszcz biały na zakwasie chlebowym z kiełbasą i jajkiem
Natomiast na osłodę:
Bufety deserowe mieszczące ciasta bankietowe i świeże owoce filetowane:
mus czekoladowy z kolędrą, tort bezowy z migdałami, deser ananasowy z kokosem i migdałami, sernik z rodzynkami, comber w czekoladzie, tarta truskawkowa, tarto letki z kremem i owocami, babeczki budyniowe, tarta z figami i lichii oraz faworki
Na stołach biesiadnych znajdować się będą przekąski zimne, a wśród nich:
Medaliony cielęce z kremem brokułowym
Mięsa pieczone marynowane w ziołach z piklami
Pasztet z gruszką winną i żurawiną
Rolada ze schabu z grzybami w perłowej galarecie
Filet łososia pieczony w orzechach włoskich i Pesto
Sandacz w galarecie z musem cytrynowym
Rolada z rostbefu z czosnkowym kremem
Carpacio z miecznika na ruccoli z oliwą pomarańczową
Mozzarella Bufallo z pomidorami i Pesto
Sałatka z wędzonymi płatkami łososia
Sałatka grecka
Dodatki do przekąsek:
Ogórki kiszone, grzyby marynowane, śliwki w zalewie, mus chrzanowy, sos tatarski, masło smakowe, pieczywo bankietowe
Napoje bez ograniczeń:
Soki owocowe, napoje gazowane, woda mineralna, kawa, herbata
Oraz alkohol: wódka lub wino do wyboru (bez ograniczeń).