|
UWAGA NOWOŚĆ Gotowe wypełnione, wydrukowane, estetycznie zbindowane dwie księgi (HACCP oraz GHP/GMP + karty kontroli) pod twoją gastronomię. 100%-owa wygoda dla Ciebie!! Dziś już nie musisz się martwić wypełnianiem i drukowaniem wszystko dostajesz na gotowo. Co musisz zrobić po wygranej aukcji?? 1). wysyłasz dane swojej firmy- nazwa+adres 2). wymieniasz główne dania które serwujesz w swojej gastronomii
Profesjonalnie opracowane księgi pod twoja gastronomię
teraz już możesz zapomnieć o problemach z sanepidem raz na zawsze.
Gastronomia, Mała gastronomia, FastFood, Kuchnia Śląska
HACCP, GHP/GMP, KARTY KONTROLI +INSTRUKCJA OCHRONY PRZED SZKODNIKAMI Na innych aukcjach dostaniesz tylko wzór według którego musisz wszystko SAM opracować, TUTAJ DOSTAJESZ GOTOWE DOKUMENTACJE!!! Nie ryzykuj przed sanepidem ta dokumentacja przeszła już KILKADZIESIĄT kontroli!!!!!
Kontakt: GG: 925010 bądź na e-mail poprzez formularz Allegro
Nowe Aktualizacje
Tematy ujęte w księdze HACCP 1 Spis treści 2Prezentacja i zakres zastosowania 2.1 Prezentacja 2.2 Zakres zastosowania systemu HACCP 3. Definicje (analiza zagrożeń, bezpieczeństwo żywnościowe, dobra praktyka produkcyjna GMP, działania korygujące, drzewko decyzyjne, egzemplarz nadzorowany, jakość handlowa, jakość zdrowotna, działania naprawcze, HACCP, kontrolowanie, kontrola, monitorowanie, plan system, weryfikacja systemu HACCP, nadzór nad dokumentacją, niezgodność, wada, środki kontrolne, zagrożenie, wartości krytyczne, zapis, związane zagrożenia). 4.1 Odpowiedzialność kierownictwa 4.1.1 Polityka Bezpieczeństwa Żywnościowego 4.1.2 Odpowiedzialności i uprawnienia 4.1.3 Szkolenia oraz kwalifikacje, świadomość bezpieczeństwa żywnościowego 4.1.4 Analiza kierownictwa 4.2 Wymagania systemu HACCP 4.2.1 Wymagania ogólne 4.2.1.1 Księgi i procedury Systemu HACCP 4.2.2 Plan HACCP 4.2.3 GMP 4.4 Analiza zagrożeń 4.3 Nadzór nad dokumentacja i danymi 4.4.1 Wymagania ogólne 4.4.2 Opis produktów 4.4.3 Procedura przyjęcia towarów, opakowań, wyrobów pomocniczych. 4.4.4 Plan HACCP 4.4.4.1 Drzewko identyfikacji CCP 4.4.4.2 Identyfikacja CCP Przygotowanie zakąsek 4.4.4.3 Identyfikacja Krytycznych Punktów Kontroli CCP 4.4.4.5 Pętla kontroli CCP1 4.4.4.6 Petla kontroli CCP2 4.4.4.7 Plan monitorowania i działań korygujących CCP 4.4.5 Identyfikacja i ocena zagrożeń 4.5 Kontrola zagrożeń relewantnych 4.5.1 Określanie środków kontrolnych 4.5.2 Krytyczne pkt. Kontrolne (CCP 4.5.3 Granice krytyczne 4.5.4 System monitorowania krytycznych pkt. kontrolnych 4.5.5 Działania naprawcze 4.6 Środki GMP 4.6.1 Określenie środków GMP 4.6.2 Dokumentacja GMP 4.7 Obsługa systemu HACCP 4.7.1 Zapisy jakości w systemie HACCP 4.7.2 Nadzorowanie wyrobu niezgodnego z wymaganiami 4.8 Utrzymanie Systemu HACCP 4.8.1 Założenia ogólne 4.8.2 Komunikacja właściciela z personelem 4.8.3 Weryfikacja Procedura działań zapobiegawczych HACCP Ewidencja wprowadzonych zmian
Tematy ujęte w księdze GHP/GMP 1. Spis treści 2. Zatwierdzenie księgi 3. Podstawowe definicje 3.1 Zakres księgi 4. Zarządzanie księgą GHP/GMP
5. Pracownicy
6. Zaopatrzenie w wodę 7. Usuwanie odpadów 8.Mycie i dezynfekcja 9. Kontrola zabezpieczeń przed szkodnikami 10. Kontrola wewnętrzna procesów utrzymania higieny
11. Instrukcje i procedury 12. Ewidencja wprowadzonych zmian 13. INSTRUKCJA OCHRONY PRZED SZKODNIKAMI
+Księga kart kontroli
!!!!NAJNOWSZA AKTUALIZACJA !!!!
JEŚLI ZALEŻY CI NA CZASIE WYBIERZ WYSYŁKĘ ZA POBRANIEM PRZEWAŻNIE TAKA PACZKA ZOSTAJE WYSŁANA W TEN SAM DZIEŃ CO ZOSTAŁA ZALICYTOWANA
Już dziś masz wygodę jakiej nikt Ci nie zaoferuje Oświadczam iż dokumentacja jest mojego autorstwa, kopiowanie zabronione! Oświadczam iż aukcja (grafika i teksty) jest mojego autorstwa kopiowanie całości bądź części zabronione!
|