Witam na początek chciałbym przedstawić Państwu czym się zajmuje oraz co mogę wam zaoferować . Jestem Wyślij e-mail w dobrym hotelu o wysokiej renomie gotowaniem zajmuje się już dziesięć lat ,zaś Wyślij e-mail ( dekoracją artystyczną stołów bankietowych owocami i warzywami ) od ok ośmiu lat , a moja propozycja jaką chciałbym państwu złożyć to możliwość współpracy przy wykorzystaniu moich umiejętności rzeźbienia w owocach i warzywach w celu podniesienia świadczonych usług w Waszej firmie Wyślij e-mail
Aby oprzeć dowodami moje umiejętności przedstawię Państwu krótką historię swoich osiągnięć w branży gastronomicznej , a zacznę od teraźniejszości w roku 20010 napisałem i wydałem na rynek polski drugą część książki zatytuowanej „ Carving cz. II „ w roku 2009 wydałem książkę zatytułowaną „ Księga Carvingu dekoracja stołów i potraw owocami „ , w roku 2008 napisałem pierwszą książkę zatytułowaną „ Carving dekoracja potraw oraz stołów owocami i warzywami „ co w późniejszym czasie okazała się bestseler na rynku polskim, nadmienię również iż jestem jedyną osobą w Polsce piszącą w tej dziedzinie , kolejnymi moimi osiągami były : udział w konkursie kulinarnym „ Festiwal zupy „ gdzie osiągnąłem mistrzostwo regiony , oraz udział w konkursie ogólnopolskim „ święto pstrąga „ w Kłodzku gdzie osiągnąłem wicemistrzostwo polski w 2009r , w roku 2006 zdobyłem mistrzostwo polski podczas konkursu „ święto bigosu” w Wałbrzychu Zamek Książ, oraz drugi miejsce w konkursie „ wegetariańska uczta orlemans” i trzecie miejsce w prezentacji jednego talerza z deserem „ bursztynowa szkatułka”
Wyślij e-mail ab09med.jpg" alt="" style="width: 283px; height: 376px;" />
www.carvingrk.pl Wyślij e-mail