Otwierasz lokal gastronomiczny lub chcesz coś zmienić w już działającym? Nie masz doświadczenia w gastronomii? Potrzebujesz nowej karty dań? Zadzwoń!!!
Oferuję pomoc w zakresie:
- wyposażenia kuchni (sprzęt ciężki, kuchenki, zmywarki, chłodnie, meble gastronomiczne itp.), negocjacje cenowe i dobór odpowiednich dostawców. Nie daj się oszukać!!! Po co kupować niepotrzebny sprzęt….
- selekcja dostawców odpowiednich produktów spożywczych
- opracowania menu: przygotowanie indywidualnej karty menu - pełna dokumentacja (receptury, kalkulacje, sposób przyrządzenia i dok. fotograficzna)
- dobór i zatrudnienie odpowiedniego personelu kuchni
- organizacja pracy w kuchni
- aktywna pomoc w pracach na kuchni w początkowej fazie otwarcia lokalu: pełne zaangażowanie
Działam w branży gastronomicznej prawie 10 lat, pracowałem jako szef kuchni w hotelach i restauracjach. Od kilku lat zajmuję się doradztwem kulinarny, pomagałem w otwarciu restauracji sieciowych, barów szybkiej obsługi, restauracji hotelowych, Fast Food.
Skorzystaj z mojego doświadczenia – zredukuj niepotrzebne koszty!
Zapraszam do kontaktu:
795 408 265