MENU PRZYJĘCIE
10.05.2011
Państwo Kowalscy
Liczba osób:
25Menu
Ilość porcjiUroczysty obiad
Rosół z makaronem (250 g)
25Roladki drobiowe z papryką (160/240 g)
9Zrazy wołowe zawijane (160/240 g)
9Sakiewki z polędwicy wieprzowej faszerowane borowikami i serem(160/240 g)
Kotlet de volaille (130 g) 9
Ziemniaki z wody (200 g) 20
Frytki (150 g) 15
9Bukiet surówek (150 g)
Buraczki (100 g) 5
Warzywa gotowane na parze (150 g) 10
15Deser
Ciasto różnego rodzaju (100 g)
38Lody „Łuczniczka”
25Kolacja
Schab po farmersku nadziewany mięsem i pieczarkami w galarecie (50/150 g)
Szynka po rusku w galarecie (50/150 g) 10
10Pstrąg w galarecie (50/150 g)
10Tatar wołowy (50 g)
10Schab pieczony z cebulką (100 g)
Rolada wieprzowa z grzybami (100 g) 10
10Strona 1
Arkusz1
Karkówka pieczona ze śliwką (80 g)
10Sałatka z kurczakiem grillowanym (150g)
8Sałatka grecka (150 g)
8Pieczywo + masło (bez ograniczeń)
25Napoje
Napoje gorące (kawa i herbata) - bez ograniczeń
woda mineralna 1l 5
Soki , napoje 1l 20
25* dzieci do 10 roku życia (50%stawki)