Produkowane przez nas komory przeznaczone są dla : restauracjii, firm cateringowych, zakładów i szkół gastronomicznych, przysklepowych przetwórni mięsa, zakładów mięsnych, wędzarni ryb, loboratoriów oraz osób prywatnych. Można w nich : osadzać, suszyć, wędzić na zimno ciepło gorąco i z parą, gotować w parze, podpiekać, piec, piec z parą oraz chłodzić wodą : mięsa, wędliny, pasztety, wyroby garmażeryjne, drób, ryby i sery. Komory wyposażone są w : termoobieg, termoregulatory temperatury wewnątrz komory i wewnątrz wyrobu, zegar, sygnalizację dźwiękową zakończenia czasu procesu, wytwornicę pary wodnej, generator naturalnego dymu wędzarniczego z elektryczną grzałką do rozpalania drewna, płynnie regulowane przepustnice : dopływu świeżego powietrza dymu i kominową, komplet grzałek elektrycznych, automatyczny system mycia wnętrza komory, zbiornik na środek myjący, wąż z pistoletową końcówką do chłodzenia i płukania wodą, 3 metrowy nierdzewny komin z daszkiem oraz komplet prętów ze stali nierdzewnej do zawieszania wyrobów. Mini komory przystosowane są do pieczenia w nich prosiaków oraz jagniąt oraz do wędzenia na zimno, bez konieczności stosowania agregatów chłodniczych, ryb lub wędlin. Wykonane są w 100% ze stali kwasoodpornej i nierdzewnej. Zasilanie : 400V, 50 Hz, 10 kW oraz woda o normalnym ciśnieniu wodociągowym. Wymiary zewnętrzne : szerokość 1000 mm, głębokość 1000 mm, wysokość 1900 mm. Wymiary przestrzeni roboczej : szerokość 700 mm, głębokość 700 mm, wysokość 1100 mm. Produkujemy mini komory o pojemności wsadu do : 30 kg, 60 kg i 120 kg. Przyjmujemy również zamówienia na wykonanie komór nietypowych pod potrzeby klienta ( wymiary , pojemność, zasilanie ). Podana cena jest ceną brutto i dotyczy komory na 60 kg wsadu. Zawiera ona koszty : kompletnego urządzenia, jego transportu, montażu, rozruchu technicznego i technologicznego oraz przeszkolenia użytkownika w zakresie obsługi mini komory i obróbki termicznej wędlin i mięsa.
Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.