|
(filety z indyka, wołu i wieprza pospołu) ......................... 240g 23,00
* Kotlet schabowy wielki bez kości dobrze rozbity ............ 130g 12,00
* Schab po zbójnicku ......................................... wg wagi/100g 9,00
* Golonka peklowana kości pozbawiona ............. wg wagi/100g 7,00
* Szaszłyk wieprzowy boczkiem przekładany,
a krążkami cebulki i papryką przyprawiony ..... wg wagi/100g 8,00
* Pieczeń wieprzowa po prowansalsku .............................. 150g 14,00
* Gulasz wieprzowy po staropolsku ................................... 200g 10,00
* Żeberka wieprzowe ............................................wg wagi/100g 7,00
* Zrazy zawijane, boczkiem i ogórkiem nadziewane
z kaszą gryczaną i sosem grzybowym .............................. 150g 15,00
* Placek po zbójnicku z gulaszem, wiórkami
żółtego sera sypany a potem śmietaną polany ............... 1szt. 16,00
* Naleśnik po meksykańsku ............................................... 1 szt. 14,00
* Rolada szpinakowa ................................................................... 12,00
* Rogalik schabowy pieczarkami nadziewany .................... 150g 16,00