SYLWESTER 2011!!!
W programie
-Wódeczka ,wino białe lub czerwone
-Noworoczny toast przy fajerwerkach
-Doskonała zabawa przy muzyce zespołu Części Zamienne (www.czezam.dzs.pl)
-Dania kuchni staropolskiej – cztery ciepłe posiłki,
przekąski na zimno przez całą noc
-Niespodzianki z upominkami
-Atrakcje – wspaniała zabawa w klimacie prohibicji lat 20 i 30-tych:
Tej nocy towarzyszyć nam będzie szelest dolarów i turkot ruletki… Ponurzy gangsterzy i piękne gangsterki, by wieczór obfitował w wiele elektryzujących wrażeń… Witamy w świecie, w którym wszystko co dobre, jest nielegalne!
Zapraszamy do zabawy :rosyjska ruletka, ruletka szczęścia, bilard, kości…
Menu
Godzina 19.00
Aperitiff
KOLACJA
Przystawka
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Aromatyczna zupa grzybowa
Danie główne
Soczysta pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim z ziemniakami lub kopytkami,
kapusta zasmażana, buraczki, bukiet surówek
DESER
Ciasto firmowe, owoce, kawa, herbata
ZIMNE PRZEKĄSKI
Pieczone mięsa na zimno, swojskie wyroby: szynki gotowane i wędzone,
salceson, kiełbasa polska, kabanosy, pasztet, specjały z dziczyzny
Ryba w galarecie, śledziowe przysmaki
Galantyna z kurczaka, galart
Deski serów-sery twarde i pleśniowe, podane z winogronem
Marynaty: grzybki, papryczki, ogórki,
Sałatki
Sosy zimne- chrzanowy, żurawinowy, tatarski
Chleby wiejskie własnego wypieku, masło
Godzina 22.30
Prosie pieczone
Ziemniaki pieczone, kasza jęczmienna, ćwikła z chrzanem, surówka z pora,
sos czosnkowy, sos pieczeniowy
Godzina 24.00
Pokaz fajerwerków, toast
Tort noworoczny
Godzina 2.00
Barszczyk z paluszkiem francuskim
Golonka po bawarsku
Swojska kiełbaska na gorąco (biała i śląska) bigos
Grzybki , ogórki, papryka , pieczywo, masło, sosy na zimno
Nad ranem
Żurek
Barszczyk czerwony
Soki owocowe, woda mineralna, kawa, herbata – bez ograniczeń
Wódeczka 0,5l /para
Wino białe lub czerwone 0,75l/ para
Bal Sylwestrowy rozpocznie się o godz. 19:00 i trwać będzie do białego rana - gwarantujemy Państwu szampańską zabawę !
Cena biletu dla pary 590 zł
Pokój 2-osobowy ze śniadaniem 180zł
W sprawie rezerwacji i informacji tel.