Szanowni Państwo.
Czy kiedykolwiek mieliście Państwo problemy z sanepidem, inspekcją handlową, miar i wag lub wijharsem? Czy błądzicie w gąszczu przepisów prawa żywnościowego? Czy szukając pomocy, musieliście zapłacić "grube" pieniądze za gotowe rozwiązania lub za usługi niedoświadczonych konsultantów? Jeżeli prowadzisz firmę sektora spożywczego, jestem pewien że problemy wymienione przezemnie dotyczą również Ciebie. Jeżeli potrzebujesz dokumentacji haccp dostosowanej na miarę do swojego zakładu, jeżeli nie wiesz jak dostosować zakład do obowiązujacych wymagań, jeżeli nie wiesz jak przeprowadzać szkolenia pracowników lub w ogóle nie wiesz od czego zacząć, skorzystaj zmoich usług. Jestem osobą doświadczoną, od kilku lat w branży żywnościowej, na stanowiskach dotyczących jakości żywności (specjalista ds jakości, kierownik sprzedaży), wprowadziłem z sukcesem do kilku zakładów przemysłu spożywczego i restauracji, dokumentacje zatwierdzone przez inspektorów sanitanych w Suwałkach, Białymstoku i Olsztynie. Każda dokumentacja jest opracowywana indywidualnie, na potrzeby klienta danej branży, stworzona w wyniku wielogodzinnych konsultacji oraz szkoleń. Od początku do końca, byście byli Państwo zadowoleni.
Serdecznie zapraszam do współpracy
Sylwester Bednarek, Wyślij e-mail