Wielki bal karnawałowy - Modern Talking Night 18.02.2012 Wrocław ul. Piłsudskiego
Dopiero karnawał się zaczął a już za niecały miesiąc nastąpi koniec upojnych zabaw do białego rana. Dlatego też proponujemy Państwu spędzenie ostatniej sobotniej nocy karnawału na szalonym balu. Jego tematem przewodnim będzie Wyślij e-mail i styl dyskotekowych lat 80 a zwłaszcza bardzo popularnego wówczas zespołu-Modern Talking. Imprezę poprowadzi znany z telewizji artysta Marlon Kozaky- żywiołowy, nietuzinkowy, znakomity DJ i moderator karaoke. W programie m.in. konkursy wokalne, wybory sobowtóra Thomasa Andersa a przede wszystkim charakterystyczna i znakomita Wyślij e-mail tamtych lat. Zabawa zorganizowana zostanie w czarujących wnętrzach Starego Sejmu Prowincji Śląskiej. Aula NOT zlokalizowana przy ul. Piłsudskiego 74 we Wrocławiu to jedna z najbardziej klimatycznych sal tego typu w naszym mieście. Przed wojną znajdował się tutaj Sejm Prowincji Śląskiej. Dzisiaj sale budynku NOT służą mieszkańcom jako centrum konferencyjno-bankietowe. Sala bankietowa utrzymana będzie w dyskretnych kolorach bieli i szarości przełamanych ciepłymi kontrastującymi światłami. W sali ustawione zostaną okrągłe stoły bankietowe przykryte białymi obrusami. Zastawa elegancka, porcelanowa, menu wykwintne . Obsługa kelnerska zapewniona.
Oto proponowane menu:
Przekąski
koreczki bankietowe
słone kruche babeczki z kremem łososiowym
faszerowane kominki z ogórka
babeczki z kremem z borowików
mini ptysie z farszem pieczarkowym
faszerowane pomidorki koktajlowe
vol-au-venty z kremem ziołowym
vol-au-venty z kremem paprykowym pikantnym
vol-au-venty z kremem ziołowym
kruche babeczki z farszem szpinakowo-serowym
kruche babeczki z farszem chrzanowym
pomidorki koktajlowe - faszerowane
Dania zimne
jaja z farszem łososiowym
rożki z szynki z delikatnym kremem chrzanowym
szparagi w szynce w auszpiku
jajka faszerowane pieczarkami
terrina z kaczki z sosem żurawinowym
tymbaliki drobiowe
rożki z serem rokpol
roladki hawajskie z ananasem
ruloniki z pikantnym salami
plastry piersi indyczej z żurawiną
Wyślij e-mail
pieczywo bankietowe, mieszane
Dania na ciepło
delikatne ragout drobiowe z pieczarkami
kurczak po chińsku z pędami bambusa i grzybami mum
stroganoff z indyka
kąski kurczaka w pikantnej marynacie
kiełbaski koktajlowe pieczone z cebulką lub z pieczarkami tub w ostrym sosie z pomidorów
staropolski barszcz czerwony gotowany na zakwasie z pasztecikiem
Wyślij e-mail na ciepło
talarki ziemniaczane pieczone z dodatkiem ziół
Sałatki
sałatka grecka
sałatka tradycyjna, pikantna
sałatka meksykańska
sałatka CEZAR
sałatka po żydowsku
Napoje i desery
kawa (Jacobs) z ekspresu z dodatkami (cukier, mleczko) - bez ograniczeń
herbata (Lipton lub Dilmah) z dodatkami (cukier, cytryna) - bez ograniczeń
Zapewniamy szkło do wniesionych napojów i alkoholi.
Koszt balu karnawałowego: w przedsprzedaży czyli od 18.01 do 08.02 cena wynosi 120 zł od osoby, po 09.02 cena wyniesie 145 zł od osoby. Zamówienia prosimy składać mailowo lub telefonicznie. Więcej informacji na stronie Wyślij e-mail