Wyślij e-mail px;">REZERWACJE: Wyślij e-mail
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;">Dla pierwszych 50 osób mamy specjalną cenę.
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;">HAPPY New year! FRIENDS party
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;">Klub Nova Maska zaprasza na niezapomnianą noc sylwestrową w samym sercu Warszawy.
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;">Specjalnie na tę okazję zagramy największe przeboje lat 80, 90 i współczesnych.
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;">Menu wieczoru składa się z najsmaczniejszych przystawek i specjałów naszego szefa kuchni.
Wyślij e-mail px;" />
Wyślij e-mail px;">Na stołach zagoszczą również trunki w najlepszym gatunku.
Wyślij e-mail px;">Gwarantujemy atmosferę i klimat, jakich nie ma w żadnym innym warszawskim klubie!
Rezerwacja pod numerem telefonu: Wyślij e-mail
Menu Sylwestra AD 2014/2015
Przystawki:
półmisek włoskich serów z winogronami i orzechami
półmisek włoskich wędlin
śledzie w occie z marynowanym imbirem
morele i śliwki zawijane w bekon podane na roszponce z kremem balsamicznym
tatar wołowy z jajkiem, ogórkiem kiszonym, cebulką i grzybami marynowanymi
tatar z łososia z avocado, jajkiem przepiórki i kawiorem łososiowym
łosoś marynowany w sosie sojowym z imbirem, trawą cytrynową i anyżkiem
koktajl z krewetek z ananasem i kawiorem wasabi
łosoś wędzony podany z avocado i wodorostami z sezamem
polędwica gravalax w sosie sojowym
krewetki black tiger w tempurze z sosem sojowym
kalmary w cieście z sosem czosnkowym
półmisek mięs pieczystych z piklami, żurawiną i chrzanem
Sałatki:
domowa sałatka jarzynowa
sałatka z kozim serem, marynowanymi gruszkami i musem malinowym
mix sałat z filecikami z cytrusów z łososiem wędzonym i jajkiem przepiórki z miodowo-musztardowym sosem winegret
mix sałat z marynowaną piersią kaczki, pieczonymi figami i jabłkami z musem z calvadosu
zupy:
żurek staropolski z białą kiełbasą i jajkiem
boeuf strogonow
Dania gorące:
polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie z borowików
szynka pieczona w sosie tymiankowym
filet z łososia w sosie z zielonego pieprzu podany na liściach szpinaku z suszonymi pomidorami
Desery:
creme brulee
mus czekoladowy
frutta di iviascarpone z owocami leśnymi i miętą
Napoje:
wódka stock prestige
whisky jeam beam
whisky ballantine's
rum bacardi
gin stock
martini blanco, rosato, rosso, dry
campari
malibu
likiery de kuyper
wino domowe czerwone
wino domowe białe
piwo grimbergen
piwo calsberg
napoje bezalkoholowe / mirinda / 7up pepsi / schwepes / soki owocowe kawa i herbata
Cena: 390zł za osobę*
Rezerwacja pod numerem telefonu: Wyślij e-mail
*Premiujemy zdecydowanych, którzy najszybciej zarezerwują i opłacą rezerwację - Cena promocyjna dla pierwszych 50 osób to 350 zł za osobę.