Gastronomiczne urządzenia chłodnicze służą do przechowywania w obniżonej temperaturze (od 0°C do +15°C) łatwo psujących się produktów żywnościowych, podczas gdy mroźnicze (zakres temperatur od -14°C do -26°C lub -18°C do -22°C) dodatkowo pozwalają na zachowanie świeżości produktu (smak, walory odżywcze) przez dłuższy okres czasu. Chłodziarki i zamrażarki stanowią niezbędne wyposażenie sklepów oraz zakładów zbiorowego żywienia (bary, restauracje, stołówki itp.).
Urządzenia gastronomiczne to jedna z naszych specjalności. Dzięki temu, doskonale znamy specyfikę pracy najpopularniejszych modeli, jak i sprzętu bardziej nietypowego.Korzystając z naszych usług może być państwo pewni naszych umiejętności i czasu reakcji.
Urządzenia serwisowane przez nas:
WIZARD Łukasz Matyjewicz tel. Wyślij e-mail , Wyślij e-mail
Zapraszam na stronę firmową => Wyślij e-mail <=