Kurs realizowany jest w wymiarze 8 godzin
Koszt: 320 zł/os.
Miejsce szkolenia: Eureka Centrum Kursowe, ul. Okulickiego 20 Rzeszów
W programie m. in.:
* Obsługa sprzętu - ustawienie młynka, prawidłowe dozowanie i ubijanie, czyszczenie ekspresu
* Przygotowywanie kaw espresso i americano
* Ubijanie mleka: cappucino i latte macchiato
* teoria espresso, parametry espresso
Każdy uczestnik po ukończeniu kursu otrzymuje zaświadczenie wg wzoru Ministerstwa Edukacji Narodowej.
Profesjonalna baza pedagogiczna z bogatym zapleczem doświadczeń, fachowo wyposażone pracownie to główne atuty naszej instytucji szkoleniowej.
Rezerwacji można dokonywać za pośrednictwem naszej strony, mailowo, telefonicznie lub w siedzibie szkoły:
Eureka Centrum Kursowe
ul. Okulickiego 20
35-206 Rzeszów
Wyślij e-mail , Wyślij e-mail
www.eurekaszkola.pl