favore.pl
Brak zdjęcia

System HACCP w zbiorowym żywieniu nr 63653

Lokalizacja: Wyszków (woj. mazowieckie)

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Użytkownik
edoor ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij zapytanie
Kontakt
Paweł Ciecióra
RODOE Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe
Wyślij e-mail
Tadeusza Kościuszki 40
07-200 Wyszków

tel: 507 070979507 070979
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:00-16:00
OPIS USŁUGI

Wyślij e-mail


Celem szkolenia jest:

  • Nabycie umiejętności, które umożliwią wdrożenie Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej (GMP/GHP) oraz systemu HACCP,
  • Zapoznanie się z tematyką bezpieczeństwa zdrowotnego żywności,
  • Poznanie zasad wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności w oparciu o Codex Alimentarius,
  • Uzyskanie specjalistycznej wiedzy z zakresu regulacji prawnych obowiązujących w zakresie bezpieczeństwa żywności, ze szczególnym uwzględnieniem standardów działania inspekcji sanitarnej.


Korzyści z udziału w szkoleniu:

  • Uzyskanie niezbędnej wiedzy z zakresu dostosowania przedsiębiorstwa i jego pracowników do wymogów systemu HACCP,
  • Otrzymanie zaświadczenie o odbyciu szkolenia, które stanowi potwierdzenie kwalifikacji dotyczących zasad wprowadzania systemu HACCP.


PROGRAM SZKOLENIA:


I. POLSKIE I UNIJNE WYMAGANIA PRAWNE W ZAKRESIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ZDROWOTNEGO ŻYWNOŚCI

  • Przepisy Ustawy o żywności i żywieniu oraz rozporządzeń szczegółowych odnoszących się do bezpieczeństwa produkcji i obrotu żywnością,
  • Wymagania instytucji kontrolnych w praktyce działalności przedsiębiorstw,
  • Odpowiedzialność producenta / handlowca.


II. ZASADY DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ (GMP) I DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ (GHP) W PRODUKCJI I OBROCIE ŻYWNOŚCIĄ

  • Rodzaje zagrożeń żywności i ich źródła,
  • Źródła zakażeń i zatruć pokarmowych oraz główne choroby przenoszone drogą pokarmową,
  • Obszary funkcjonowania zasad GHP,
  • Obszary funkcjonowania zasad GMP,
  • Sporządzanie procedur, instrukcji i rejestrów jako warunek prawidłowej kontroli wewnętrznej w zakładzie, zgodnie z omówionymi zasadami GHP i GMP.


III. PODSTAWOWE INFORMACJE NT. SYSTEMU HACCP

  • Znaczenie systemu dla bezpieczeństwa żywnościowego konsumentów,
  • Historia i terminologia systemu HACCP,
  • 7 zasad systemu HACCP,
  • 12 etapów wdrażania systemu HACCP - czyli, jak poruszać się po systemie podczas wdrażania poszczególnych zasad.


Osoba prowadząca szkolenie - mgr inż. Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, trener systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GHP, GMP, posiadający doświadczenie audytowania systemu HACCP oraz wdrażania systemów jakości.



Informacje organizacyjne:

  • Termin szkolenia podany na stronie głównej Centrum EDOOR: Wyślij e-mail
  • Czas trwania: 10.00 - 15.00 (6 godz. lekcyjnych)
  • Grupa szkoleniowa: 10 – 15 osób.
  • Szkolenie odbędzie się w siedzibie firmy EDOOR: ul. Stefana Okrzei 102 F, 07-202 Wyszków.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymają materiały szkoleniowe. Szkolenie zakończy się uzyskaniem certyfikatu.
  • Cena uczestnictwa jednej osoby w szkoleniu: 150, - PLN (brutto).


W cenę wliczone są: materiały szkoleniowe, imienny certyfikat

ukończenia szkolenia oraz serwis kawowy.


Uprzejmie zachęcamy do pobrania i dokładnego wypełnienia Wyślij e-mail , zawierającego zasady współpracy oraz procedurę dalszej rejestracji uczestnika szkolenia.

Wypełniony formularz zgłoszeniowy prosimy przesyłać na adres e-mail: Wyślij e-mail lub faksem pod numer: (029) 742 69 80. W odpowiedzi otrzymają Państwo od nas potwierdzenie wstępnej rejestracji uczestnika szkolenia. Pełna rezerwacja miejsca na szkoleniu następuje po dokonaniu wpłaty na konto Centrum EDOOR.


ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z NASZEJ OFERTY!


Szkolenie organizowane we współpracy z Centrum Rozwoju Gospodarczego.





Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz


INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Użytkownik
edoor ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij zapytanie
Kontakt
Paweł Ciecióra
RODOE Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe
Wyślij e-mail
Tadeusza Kościuszki 40
07-200 Wyszków

tel: 507 070979507 070979
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 09:00-16:00
OPINIE O UŻYTKOWNIKU edoor
brak opinii neutralnych - pokaż wszystkie opinie
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.

System HACCP w zbiorowym żywieniu Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4 na 5 (liczba ocen: 5)
Poprzednia usługa: Sprzątanie   Następna usługa: Konsultant dotacji unijnych dla firm