Szanowni Goście,
W tym roku Villa Hoff ma zaszczyt zaprosić na niezapomnianą, wyjątkową i zaskakującą Noc Sylwestrową w kameralnym gronie, kiedy to kończy się Stary a zaczyna Nowy Rok.
Po raz pierwszy Święto to było uroczyście obchodzone w 999 roku, kiedy to papieżem był Sylwester II . Wedle wcześniejszego proroctwa w 1000 roku miał nadejść koniec Świata. Kiedy minął dzień i obawy odeszły, ludzi ogarnęła wielka radość, zaczęto się bawić i świętować, a Sylwester II pierwszy raz udzielił błogosławieństwa - urbi et orbi - "miastu i światu". Zgodnie z tradycją każdego pierwszego dnia Nowego Roku takie błogosławieństwo udzielane jest przez Papieża. W powszechnie przyjętym zwyczaju obchodzenie Święta należy rozpocząć od otworzenia butelki szampana o północy z dnia 31.XII na 01.I następnego roku.
Sylwester to okres hucznych zabaw, toastów i wielkiej radości. Zapraszamy, aby stał się on także Państwa udziałem.
W trosce o naszych najmłodszych gości Villa Hoff przygotowała specjalnie dla nich "balik sylwestrowy" z opiekunką.
Nieco starszym gościom oferujemy niezapomniane sztuczne ognie, które rozjaśnią niebo tysiącem barw. Dla odważnych, muzykalnych i tych nieśmiałych proponujemy karaoke przy akompaniamencie zespołu muzycznego A-TRE.
Na tą specjalną okazję proponujemy specjalne menu. Nasz szef kuchni Tomasz Purol, laureat konkursu "Olimpiada Smaku 2006" przygotował specjalne menu - potrawy z wielu zakątków świata - które z pewnością zaspokoją podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy. Rozpoczynając od wytwornych przystawek, poprzez wykwintne dania główne, kończąc na egzotycznych deserach delikatnie łagodzących podniebienie.
Aby tradycji stało się zadość, Wieczór Sylwestrowy rozpoczniemy lampką wybornego francuskiego szampana. Sylwester nad morzem to fantastyczny pomysł na spędzenie niezapomnianych chwil w tą jedyna w roku i wyjątkową noc.
Przewidujemy mnóstwo atrakcji oraz wiele konkursów z atrakcyjnymi nagrodami, lecz to na razie pozostanie naszą słodką tajemnicą.
Życzymy szampańskiej zabawy do białego rana
PAKIET 4-dniowy - 29.XII-01.I : (w cenie):
Dzień: | Opis: |
---|---|
29.12.2007 | Przyjazd gości od godz. 14.00., Obiado-kolacja |
30.12.2007 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Obiado-kolacja |
31.12.2007 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Popołudniowy poczęstunek domowym ciastem, kawą oraz herbatą, Bal Sylwestrowy z muzyką na żywo (wykwintne menu, 0,5 l wódki na parę, wina białe i czerwone, lampka szampana o północy). Po północy pokaz sztucznych ogni. Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, m.in. Karaoke Balik dla dzieci (tańce, atrakcyjne konkursy, kolacja) |
01.01.2008 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Wymeldowanie gości do godz. 17.00, Możliwość przedłużenia pobytu (atrakcyjny rabat) |
DODATKOWO W CENIE:
Serdecznie Państwa zapraszamy do skorzystania z szerokiej oferty Wellness & SPA. CLUB SPA - znajdą tu Państwo wiele interesujących zabiegów - zarówno dla Pań jak i dla Panów. Wszystkie szczegółowe informacje dot. zabiegów znajdą Państwo na stronie internetowej CLUBU - Wyślij e-mail
PAKIET 6-dniowy - 27.XII-01.I : (w cenie):
Dzień: | Opis: |
---|---|
27.12.2007 | Przyjazd gości od godz. 14.00., Obiado-kolacja |
28.12.2007 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Obiado-kolacja |
29.12.2007 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Obiado-kolacja |
30.12.2007 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Obiado-kolacja |
31.12.2007 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Popołudniowy poczęstunek domowym ciastem, kawą oraz herbatą, Bal Sylwestrowy z muzyką na żywo (wykwintne menu, 0,5 l wódki na parę, wina białe i czerwone, lampka szampana o północy). Po północy pokaz sztucznych ogni. Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, m.in. Karaoke Balik dla dzieci (tańce, atrakcyjne konkursy, kolacja) |
01.01.2008 | Śniadanie serwowane w formie bufetu, Wymeldowanie gości do godz. 17.00, Możliwość przedłużenia pobytu (atrakcyjny rabat) |
DODATKOWO W CENIE:
Menu w tym roku zostanie przygotowane z wyjątkową starannością - tak, aby zaspokoić podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy sprawiając, że Sylwester 2006 będzie jeszcze bardziej wyjątkowy i niezapomniany. Potrawy z wielu zakątków świata przygotuje dla Państwa nasz Szef Kuchni Tomasz Purol - zdobywca tegorocznej "Olimpiady Smaku".