Jeżeli chcecie w bloku mieć klimatyzację i to niższym kosztem, to porozmawiajcie na forum wspólnoty czy spółdzielni, zbierzcie listę osób, które deklarowałyby się na założenie klimatyzacji z później zgłoście się do firmy zajmującej się tym. Na pewno wynegocjujecie lepszą stawkę niż indywidualnie. Dobrą jakościową firmą jest np. Ap Clima Ja akurat zlecałam u nich montaż klimatyzacji u mnie w firmie i są naprawdę godni polecenia.
W blokach montaż klimatyzacji to większy problem, w domy prywatnym można sobie pozwolić Moi znajomi budując dom od razu zdecydowali się na klimatyzację, zamontowali sobie LG ArtCool, która wygląda naprawdę świetnie i taks samo działa.
U mnie w bloku mieliśmy ten sam problem. Zebraliśmy mieszkańców i wspólnie po namowie jednego z mieszkańców skontaktowaliśmy się z firma apeco i wszystko zostało sprawnie rozwiązane.
Warto jest skorzystać z usług sprawdzonej firmy. Warto jest moim zdaniem zainwestować w dobry sprzęt i porządną ekipę. Mamy wtedy pewność, że zastosowana instalacja będzie nam dobrze służyła przez długie lata. Pozdrawiam.
U nas spółdzielnia rok temu zgodziła się na klimatyzację w mieszkaniach, więc każde mieszkanie może zamontować odrębną klimatyzację. My zdecydowaliśmy się na klimatyzację niedawno, niecałe trzy miesiące temu. Mamy jeden z tańszych modeli klimatyzatora LG, ale pomimo ceny wszystko spisuje się bardzo dobrze. Szybkie chłodzenie powietrza to ogromna ulga w taką pogodę jak dzisiaj .