Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Figurki kolekcjonerskie

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Figurki kolekcjonerskie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 15 mar 2012, 16:46
    Mam przyjaciela, który jest maniakiem komiksów, filmów fantasy i książek z tego gatunku. Jest prawdziwym nerdem, a ostatnio przeszedł samego siebie i zaczął zbierać figurki kolekcjonerskie. Niby OK. ale jedna figurka potrafi kosztować kilkaset złotych O.o Myślicie, że warto pakowac pieniądze w coś takiego? Dla mnie to zwykłe zabawki.
  • Fin 28 mar 2012, 19:53
    Proponuję monety, jezeli uda się zmiana w Europie waluty na Euro, to wcześniejsze waluty nabiorą wartości przynajmniej dla twoich wnuków.
  • Kajakarz 29 wrz 2012, 20:57
    Kurde, no fakt drogo trochę...
    Może zamiast oryginalnej jakąś podróbkę?
    Albo coś pod-komiksowego ale nie do końca, np:
    Wyglądają nieźleuśmiech a sa tańsze...
    To figurki schleicha, sklep:

• Marta30S 26 paź 2012, 12:14
    wow - te smoki to ekstra wstawiłes
  • 20 mar 2013, 16:07
    Jeśli trzyma to w opakowaniach to nabierają wartości. Jak sama wspomniałaś kosztują po kilkaset złotych ,wiec pomyśl ile będa kiedyś warte. w Końcu to artykuły kolekcjonerskie.
  • Jana1 13 maj 2013, 14:06
    Kiedy ja byłam dzieckiem, takie figurki to były standardowe [url=http://]zabawki dla chłopców[/url] - superbohaterowie z komiksów i kreskówek. Teraz z dzieciakami już różnie - jeden będzie się cieszył z takiego prezentu, a inny oleje i zapyta gdzie jego iPhone. Takie czasy.
  • pistacja 15 maj 2013, 9:40
    Jeżeli kogoś to bawi i cieszy, to czemu nie. Jego hobby, jego sprawa, jego kasa.
  • Marta30S 23 wrz 2013, 8:32
    Kajakarz napisał:Kurde, no fakt drogo trochę...
    Może zamiast oryginalnej jakąś podróbkę?
    Albo coś pod-komiksowego ale nie do końca, np:
    ??
    /cat_35.html[/url]
    wow, ale zaje biaszcze
  • 23 wrz 2013, 14:32
    Spójrz na to inaczej. Komiksy, które kosztowały kiedyś po 50 centów w USA teraz są warte z 200 dolarów. Tak samo będzie z tymi figurkami uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: ZUMBA