Mam przyjaciela, który jest maniakiem komiksów, filmów fantasy i książek z tego gatunku. Jest prawdziwym nerdem, a ostatnio przeszedł samego siebie i zaczął zbierać figurki kolekcjonerskie. Niby OK. ale jedna figurka potrafi kosztować kilkaset złotych O.o Myślicie, że warto pakowac pieniądze w coś takiego? Dla mnie to zwykłe zabawki.
Kurde, no fakt drogo trochę... Może zamiast oryginalnej jakąś podróbkę? Albo coś pod-komiksowego ale nie do końca, np: Wyglądają nieźle a sa tańsze... To figurki schleicha, sklep:
Jeśli trzyma to w opakowaniach to nabierają wartości. Jak sama wspomniałaś kosztują po kilkaset złotych ,wiec pomyśl ile będa kiedyś warte. w Końcu to artykuły kolekcjonerskie.
Kiedy ja byłam dzieckiem, takie figurki to były standardowe [url=http://]zabawki dla chłopców[/url] - superbohaterowie z komiksów i kreskówek. Teraz z dzieciakami już różnie - jeden będzie się cieszył z takiego prezentu, a inny oleje i zapyta gdzie jego iPhone. Takie czasy.
Kajakarz napisał:Kurde, no fakt drogo trochę... Może zamiast oryginalnej jakąś podróbkę? Albo coś pod-komiksowego ale nie do końca, np: ?? /cat_35.html[/url]