Czy lubicie seriale? Jeśli tak to jakie oglądacie, czy wybieracie jakoś konkretnie czy może jak coś wam się po czołówce spodoba. Szukam czegoś fajnego do oglądania. Mam Player.pl więc chętnie tam.
Na player to na pewno polecam kryminalne. Genialne są chyba wszystkie. A do tego niedługo rusza "Skazana". „Skazana” to historia na motywach książki Ewy Ornackiej „Skazane na potępienie”. Dodatkowo wiele z postaci przedstawionych w serialu inspirowanych jest prawdziwymi przestępczyniami, znanymi z pierwszych stron gazet. Sędzina trafia do więzienia i musi sobie poradzić
Ooo i to może być strzał w dziesiątkę dla mnie z tą Skazaną. Lubię kryminały, a jeszcze ta historia że to akurat sędzina trafia do więzienia. Z tego co widzę to jutro ma ruszyć.
Ja już oglądałem pierwszy odcinek. Genialny serial i powiem wam, że czekam na drugi odcinek i kolejne. Jak będą tak samo mocno trzymać w napięciu to będzie extra.
grzyb_h napisał:Ja już oglądałem pierwszy odcinek. Genialny serial i powiem wam, że czekam na drugi odcinek i kolejne. Jak będą tak samo mocno trzymać w napięciu to będzie extra.
Nie chce tu spoilerów robić ale jest już piąty odcinek Świetnie się rozkręca i coraz ciekawiej się robi. Skazana na pewno mi się podoba i będę oglądać. Czekam na te odcinki co wtorek.
Jest już na player Skazanej dostępny cały sezon. Oglądałam wszystkie 8 odcinków i stanowzzo mam nadzieje, że szybko pojawią się kolejne. Aktorzy nieźle się odnaleźli w swoich rolach. Pati mistrz.
Mnie wciągnęła na player Pajęczyna, Serial, którego akcja toczy się równolegle w dwóch czasach: w 1978 roku oraz w 2010 roku. We wtorek kolejny odcinek.
Na pewno warto zobaczyć Chyłkę. Zaczęłam oglądać i pochłonęło mnie. Obejrzałam prawie wszystkie sezony i czekam na ostatni. Rusza 30 go listopada. To już ostatni sezon więc na pewno będzie się działo.