Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Seriale - lubicie ?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Seriale - lubicie ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Ogryzka 30 lis 2021, 17:24
    Dziś jest już pierwszy odcinek. A jak skończy się Chyłka to rusza druga ekranizacja jego książki Behawiorysta. Tez czekam, bo może być ciekawie.
  • Meggi85 30 lis 2021, 21:29
    Ja dzisiejszy wieczór zaplanowałam z Pajęczyną. Na player dziś ostatni odcinek pierwszego sezonu. Potem jak obejrzę to zobaczymy co więcej. Czekam, aż mąż wróci z pracy.
  • Kabanos 27 gru 2021, 16:01
    Mój ulubiony jak na razie serial to Chyłka na podstawie książek Mroza. Chyłka i Oryński to genialne zestawienie i bardzo fajnie odzwierciedla książki. Ubolewam, że 5 sezon to już ostatni, ale może po prostu obejrzę sobie z żoną jeszcze raz.
  • Meggi85 27 gru 2021, 16:07
    Ogryzka napisał:Dziś jest już pierwszy odcinek. A jak skończy się Chyłka to rusza druga ekranizacja jego książki Behawiorysta. Tez czekam, bo może być ciekawie.
    Ooo a kiedy rusza ten serial? Czytałam Behawiorystę i jak serial będzie równie fajny jak książka to jestem bardzo za.
  • Ogryzka 1 sty 2022, 20:11
    Meggi85 napisał:Ooo a kiedy rusza ten serial? Czytałam Behawiorystę i jak serial będzie równie fajny jak książka to jestem bardzo za.
    Behawiorysta na player od 4go stycznia. To już we wtorek.
  • Kabanos 1 sty 2022, 20:21
    A czy ktoś ogląda serial Kontrola? Kontynuacja hitu internetowego. Polski serial autorstwa Nataszy Parzymies, studentki Warszawskiej Szkoły Filmowej, który powstał jako etiuda szkolna, a niespodziewanie okazał się międzynarodowym hitem. Można na player zobaczyć oba sezony.
  • Ogryzka 30 sty 2022, 8:55
    Zaczęłam oglądać Behawiorystę na player, o którym pisałam i przyznam, że świetny serial. Gerard to dość mocna postać i jego starcie z Horstem jeszcze na pewno doda nam emocji.
  • Meggi85 1 lut 2022, 0:36
    Obejrzałam Behawiorystę tyle co na player i teraz czekam na kolejny odcinek. Czekam co Horst zrobi dalej i czy Gerard go rozgryzie.
  • Kabanos 27 lut 2022, 22:29
    Całość już jest i oglądałem. Jak dla mnie mega. Rola Gerarda i Horsta jako starcie tytanów zagrane idealnie jak dla mnie. Mocno wciąga i mam nadzieję, ze player puści drugi sezon.
  • Ogryzka 27 lut 2022, 22:50
    No Horst pokazał, że wiele może się dziać jak ktoś ma motywację i umiejętności. Serial mocno trzyma w napięciu i nie jest przewidywalny. Przyjemnie się oglądało. Może sięgnę po książkę.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: mech na kostce