hipcio
6 lip 2014, 10:11 (ostatnio zmieniony przez autora 6 lip 2014, 10:11, w całości zmieniany 1 raz)
Nie wiem czy łatwo będzie znaleźć Ci coś jeszcze w hotelach - myślę, że raczej wszystko będzie już zaklepane. A zastanawialiście się z mężem aby wynająć sobie własne mieszkanie? Nie wiem czy już tak robiliście ale dla mnie jest to o wiele wygodniejsza opcja ponieważ masz więcej przestrzeni, własną kuchnię (warto jest się przy wynajmowaniu dopytać o wyposażenie).
Jeśli jedziecie we dwoje to może mogę Wam coś polecić ponieważ wybraliśmy się we dwoje z żoną do Międzyzdrojów na weekend majowy. Dzieci pojechały sobie na wycieczkę szkolną tak więc my również postanowiliśmy sobie zorganizować czas. 1 pokojowe z aneksem kuchennym tak więc dwie osoby na pewno się zmieszczą ( od biedy na pewno trzecia również). Wyposażone bardzo ładnie, dość wysoki standard jak na taką niską cenę jaką zapłaciliśmy (na pewno o wiele mniej niż hotel a standard wyższy). Piękny widok na morze, zresztą poniżej zamieszczam zdjęcie tego co widzieliśmy codziennie po wstaniu z łóżka (zdjęcia urządzenia mieszkania tutaj: http://miedzyzdroje.baltichome.pl/pl/apartament/chrobry/248_305-chrobry ).
Tylko dokładnie wypytaj się o kaucję (z tego co pamiętam my płaciliśmy ok 400 zł, pewnie teraz też jest podobnie. Ot tak abyś nie miała niespodzianki na miejscu