Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Żart dla kolegi z biura

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Żart dla kolegi z biura

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Carmelita 25 lip 2013, 9:48
    Panowie, bo to do was pytanie. W biurze jest nas 4 osoby (kobiety) i jeden mężczyzna. Nasz kolega ma poczucie humoru, ale bywa często irytujący. Szczególnie, że jego żarty są na poziomie gimnazjum i w dodatku z podtekstem seksualnym. Wpadłyśmy na pomysł, żeby mu troszkę dokuczyć. Mianowicie ma urodziny i chcemy mu sprezentować coś, co nazywa się pompka próżniowa. Chcemy mu zasugerować, że te jego żarty są głupie i "bez jaj". Takie pokazanie, że musi sobie powiększyć penisa może załatwić sprawę. Tylko zostaje nam kwestia: czy on się nie obrazi? Jak wy byście zareagowali na taki "prezent"? No bo jeśli miałoby to zniszczyć stosunki w pracy, to nie będziemy tego robić.
  • Fisher 26 lip 2013, 9:34
    Zależy od jego poczucia humoru. Jeżeli gość jest ok, to podejdzie do tego na luzie. Jeśli spięty to się wkurzy. Ja bym zaryzykował. Natomiast jeśli chodzi o mnie - żart jest kiepski i mnie nie bardzo śmieszy. Ale to zależy od stosunków w biurze przede wszystkim. Na Twoje pytanie trudno jest odpowiedzieć, bo nikt nie zna faceta.
  • poczilo 26 lip 2013, 10:01
    Skoro mówisz, że jego żarty są na poziomie gimnazjum to wydaje mi się, że może nie zrozumieć aluzji przymrużenie oka
  • ewa1974ll 26 lip 2013, 15:01
    Mogę wam polecić sklep , który miło mnie zaskoczył. Wchodząc na stronę nie wiedziałam, że jest coś takiego jak kreator do projektowania np koszulek. Bardzo fajna sprawa. http://www.johnnycake.pl/pl/
  • alexandra_x 8 sie 2013, 15:39
    Żart żartem, ale trochę to niesmaczne. Znam faceta, który ma naprawdę problem przez to, że musi używać pompki do penisa. Tzn. nie tyle co musi i nie samo używanie jest problemem, ale popadł w depresje z powodu nazwijmy to swojego wyglądu. Zresztą jeśli poczytasz na stronie tego sklepu, z którego chcecie mu kupić prezent to też tam przeczytasz, że to są męskie kompleksy... bardzo poważne. Poczytaj o powiększaniu penisa artykuł z tej Twojej stronki. Może się ze mną wiara nie zgodzi, ale to trochę tak, jakbyś kupiła mu np. wózek inwalidzki dla jaj...
  • Marta30S 9 sie 2013, 9:58
    a mnie się ten żart podoba heheh
  • 26 sie 2013, 14:05
    Myślę, że dużą role odgrywa tu wiek solenizanta. Jak jest młody to może przyjąć prezent z żartem. Stary natomiast może poczuć się urażony. Zdaj relację jak się udały urodziny w pracy uśmiech
  • Shrrine 27 sie 2013, 12:33
    Prezent nie taki zły, a nuż sie przyda język
    pytanie tylko, czy zrozumie żart...

• ElaW 28 sie 2013, 13:57
    Nie, to głupi żart. Nie zniżajcie się do jego poziomu.
  • tony_hawk 29 sie 2013, 14:23
    Gorzej jak na prawdę ma kompleksy, to wtedy może nie być śmiesznie język
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum