Panowie, bo to do was pytanie. W biurze jest nas 4 osoby (kobiety) i jeden mężczyzna. Nasz kolega ma poczucie humoru, ale bywa często irytujący. Szczególnie, że jego żarty są na poziomie gimnazjum i w dodatku z podtekstem seksualnym. Wpadłyśmy na pomysł, żeby mu troszkę dokuczyć. Mianowicie ma urodziny i chcemy mu sprezentować coś, co nazywa się pompka próżniowa. Chcemy mu zasugerować, że te jego żarty są głupie i "bez jaj". Takie pokazanie, że musi sobie powiększyć penisa może załatwić sprawę. Tylko zostaje nam kwestia: czy on się nie obrazi? Jak wy byście zareagowali na taki "prezent"? No bo jeśli miałoby to zniszczyć stosunki w pracy, to nie będziemy tego robić.
Zależy od jego poczucia humoru. Jeżeli gość jest ok, to podejdzie do tego na luzie. Jeśli spięty to się wkurzy. Ja bym zaryzykował. Natomiast jeśli chodzi o mnie - żart jest kiepski i mnie nie bardzo śmieszy. Ale to zależy od stosunków w biurze przede wszystkim. Na Twoje pytanie trudno jest odpowiedzieć, bo nikt nie zna faceta.
Mogę wam polecić sklep , który miło mnie zaskoczył. Wchodząc na stronę nie wiedziałam, że jest coś takiego jak kreator do projektowania np koszulek. Bardzo fajna sprawa. http://www.johnnycake.pl/pl/
Żart żartem, ale trochę to niesmaczne. Znam faceta, który ma naprawdę problem przez to, że musi używać pompki do penisa. Tzn. nie tyle co musi i nie samo używanie jest problemem, ale popadł w depresje z powodu nazwijmy to swojego wyglądu. Zresztą jeśli poczytasz na stronie tego sklepu, z którego chcecie mu kupić prezent to też tam przeczytasz, że to są męskie kompleksy... bardzo poważne. Poczytaj o powiększaniu penisa artykuł z tej Twojej stronki. Może się ze mną wiara nie zgodzi, ale to trochę tak, jakbyś kupiła mu np. wózek inwalidzki dla jaj...
Myślę, że dużą role odgrywa tu wiek solenizanta. Jak jest młody to może przyjąć prezent z żartem. Stary natomiast może poczuć się urażony. Zdaj relację jak się udały urodziny w pracy